Tata Martino: “Intueixo un partit complex i tancat”

Tata Martino: “Intueixo un partit complex i tancat”

El tècnic argentí alerta del perill de l’Espanyol i assenyala l’exblaugrana Sergio García com la principal amenaça “L’Espanyol té virtuts semblants a les de l’Atlètic de Madrid. Et fa difícil cada partit, pressiona molt”, diu del rival d’aquest dissabte

Gerardo Martino ha comentat a la roda de premsa prèvia al derbi contra l’Espanyol, que el partit d’aquest dissabte a Cornellà-El Prat serà molt complicat per l’entitat del rival i per la seva manera de fer. “L’Espanyol té virtuts semblants a les de l’Atlètic de Madrid. Et fa difícil cada partit, pressiona molt. Intueixo un partit complex, tancat, sense espais i en què ens trobarem poc còmodes”, ha analitzat Martino, que ha deixat clar que Sergio García és la gran amenaça: “Garcia és un futbolista excepcional. Desequilibra totes les defenses, pot fer gol, driblar”.

Dependre d’un mateix

Després del triomf al Bernabéu i de la derrota del Reial Madrid a Sevilla, el Barça torna a dependre de si mateix per poder ser campió de Lliga. “Parlaria de regularitat si la Lliga acaba de manera positiva. És el fonament que necessita l’equip”, ha comentat Martino. “Tornem a dependre de nosaltres un altre cop -ha afegit el tècnic-, i és molt important, perquè a més juguem a casa contra l’Atlètic en l’últim partit".

El moment de Pinto

Pel que fa a la baixa de Víctor Valdés i la titularitat de Pinto, el preparador argentí ha dit que “el més afectat és ell, per tot el que significa i també perdre’s el Mundial" i ha afegit que "aquest equip ha afrontat coses difícils i aquesta és una més i l’equip sortirà més fort". Martino, a banda, ha reconegut que ha volgut parlar amb Pinto de diversos aspectes: “He parlat amb Pinto perquè em doni la seva opinió respecte a coses tàctiques, per si volia canviar alguna coses i que se sentís molt còmode. Si ho fem bé, ho farem bé tots. Si ho fem malament, també”.

Finalment, Martino ha deixat clar que el fet de poder perdre un partit en els pròxims compromisos no sempre té a veure amb un mateix: “Es pot perdre un partit perquè el rival és millor. Altres perquè no estàs a l’altura. El partit contra el Madrid és un punt d’inflexió per l’aspecte anímic i perquè ens situa en posició de guanyar la Lliga”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut