Qui és qui al Rhein Neckar Löwen

Qui és qui al Rhein Neckar Löwen

Els alemanys presenten un bloc amb dos jugadors per posició que aspira a la Bundesliga i a la Champions

Un dels equips més en forma de l’handbol europeu. Aquest és el Rhein Neckar Löwen, rival dels blaugranes a quarts de la VELUX EHF Champions League. Un equip que està lluitant per aconseguir el títol de la Bundesliga, que jugarà la Final a Quatre de la Copa alemanya i que vol tornar a Colònia com ja va fer l’any 2011.

Landin, un referent a la porteria

Per desglossar l’equip alemany cal començar per un dels seus referents, el porter danès Niklas Landin. Porter del Rhein Neckar Löwen i de la selecció danesa, és un dels porters més en forma del panorama mundial.

Amb poc més de 25 anys, Landin s’ha demostrat clau tant a la selecció danesa com al Rhein Neckar Löwen. Landin viu la seva segona temporada a Alemanya, on va arribar del Silkeborg danès.

A més, compta amb Tomas Svensson com a entrenador de porters. L’antic porter del FC Barcelona també té fitxa de jugador, tot i que no acostuma a canviar-se.

Gensheimer, jugador franquícia

L’extrem alemany Uwe Gensheimer és el jugador franquícia dels homes entrenats per Gudmundur Gudmundsson. Hàbil, ràpid i precís, és el referent del joc ofensiu alemany.

Gensheimer és el màxim golejador dels ‘lleons’ amb 61 gols a Europa. L’estil de l’alemany recorda molt el dels extrems del Barça d’handbol, amb una gran capacitat de sortir al contraatac i un alt percentatge d’encert en les finalitzacions.

Pivots contundents

La part central de la defensa dels alemanys és un dels aspectes que el tècnic del FC Barcelona, Xavi Pascual, va destacar en conèixer el rival. Els pivots del Rhein Neckar Löwen són sòlids i efectius.

Un alacantí, Gedeón Guardiola, que juga amb el seu germà Isaias a Mannheim, forma amb Manojlovic i el veterà Roggish un dels grups de pivots més ferms, defensivament parlant, del panorama de l’handbol europeu.

Ofensivament cal destacar l’aportació del pivot noruec Myrhol, que connecta perfectament amb el cervell dels alemanys, el central suís Andre Schimd, per fer estralls a les defenses rivals.

Els canoners

També destaca l’equip de Gudmundsson en la qualitat dels seus laterals. L’alemany Patrick Groetzki, el suec Ekdahl du Rietz i l’islandès Petersson són els homes clau dels alemanys en aquesta posició.

Tots tres tenen en comú la seva capacitat de llançament i la facilitat de passada a l’extrem i al pivot.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut