El Cadet B visita un orfenat a Kazan

El Cadet B visita un orfenat a Kazan

Els blaugranes han aprofitat la disputa d’un torneig internacional a la ciutat russa per visitar un centre on conviuen infants sense família

El Cadet B del Barça disputa des de dissabte fins a dijous el Memorial Lenar Gilmullin Cup, a la ciutat de Kazan. Els blaugranes van aprofitar el torneig internacional organitzat pel Rubin Kazan per visitar un orfenat de la ciutat russa on viuen 25 infants que no tenen família o bé que provenen de famílies desestructurades.

La visita va començar amb la visualització d’un vídeo de les millors jugades dels jugadors blaugrana, i després tots els nens van estar jugant plegats al futbolí durant una hora. La delegació blaugrana assegura que va ser una gran experiència i que el Barça i el futbol van servir com a nexe d’unió de tots els nens.

Esportivament, el Barça va començar el torneig derrotant l’equip amfitrió per 4-1, i el segon partit també va acabar en victòria, en aquest cas contra el Krasnodar, per 2-1. Els propers partits del Cadet B seran dilluns contra el Chertanovo i dimecres i dijous, la semifinal i la final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut