Real Jaén - Barça B: Dinàmica positiva (0-3)

El filial blaugrana guanya gràcies als gols d'Espinosa i Dongou (2) i encadena la setena jornada seguida sense perdre

El Barça B segueix imparable i aquest diumenge a la tarda, a Jaén, ha sumat una nova victòria. I ja van set partits seguits que no perd i que li permeten situar-se a la cinquena posició. Un gol d'Espinosa al minut 25 de la primera part i dos més de Dongou al tram final han donat el triomf als homes d'Eusebio Sacristán en un partit que els blaugranes han dominat sense gaires problemes.

Espinosa obre la llauna

La primera ocasió clara del filial ha arribat al minut 4, amb un xut de Denis Suárez que ha rebutjat el porter René. Tot i així, el Jaén ha començat més fort que els blaugranes i s'ha apropat més a la porteria contrària. El porter Masip ha intervingut davant un bon xut de Jona al minut 8, i en el rebuig Patric ha enviat a córner una rematada d'Óscar Rico. Després d'un inici intens del Jaén, a poc a poc els d'Eusebio s'han anat sentint més còmodes damunt el terreny de joc. El filial ha començat a olorar el gol i al 24 un xut llunyà de Sandro Ramírez ha sortit per damunt el travesser. Ha estat el preludi del gol blaugrana que ha arribat de les botes d'Espinosa. El jugador, des de l'esquerra, ha enviat un xut creuat i col·locat al pal llarg i lluny de l'abast del porter René. Edu Bedia ha pogut fer el segon però el seu bon xut de rosca l'ha desviat René. Als últims minuts del primer temps el Jaén ha buscat de nou la porteria culer, però les ocasions de perill han estat rebutjades per una sòlida i seriosa defensa.

Dongou sentencia el partit

Després de descans el Barça B ha estat a punt de fer el segon, però la jugada ha estat invalidada per fora de joc de Sandro. El Jaén, amb necessitat d'aconseguir els punts, ha anat a l'atac en aquests últims 45 minuts. El porter culer ha estat providencial davant un xut de Nando que ha enviat a córner en la que ha estat una de les oportunitats més clares d'aquest segon temps. Grimaldo, al 60, ha enviat un potent xut que René ha desviat. I cinc minuts més tard el conjunt andalús ha demanat un possible penal per una caiguda dins l'àrea. Al tram final el Barça B ha generat arribades però l'equip d'Eusebio ha estat poc precís fins que, al minut 83, una gran jugada individual de Dongou ha permès pujar el 0 a 2 al marcador. Un gol que ha donat la tranquil·litat necessària per afrontar els darrers minuts del partit. I ja al descompte, de nou Dongou ha vist porteria i ha acabat de sentenciar la victòria que confirma el bon moment del Barça B.