Per Sant Jordi, regala llibres del Barça

Per Sant Jordi, regala llibres del Barça

Aquest 23 d’abril, els aficionats trobaran a les llibreries de tot Catalunya un gran ventall de títols de temàtica blaugrana per a totes les edats

Els llibres del Barça estan de moda i la Diada de Sant Jordi oferirà l’oportunitat als lectors culers de regalar algun dels títols que estaran disponibles en les llibreries i paradetes que es podran trobar en els carrers i places de les poblacions catalanes. N’hi ha de tots els preus, i dirigits als aficionats del Barça de totes les edats.

Per als amants de la fotografia hi ha ‘El coratge dels campions’ (Angle Editorial), un llibre que recull els moments més especials dels jugadors del primer equip i de la seva convivència al vestidor, amb imatges inèdites de Miguel Ruiz (fotògraf oficial del FC Barcelona) i textos de Sandra Sarmiento, periodista de Barça TV. Aquest llibre, que s’edita en català, castellà i anglès, reflexa el coratge d’uns jugadors que amb la seva qualitat humana i futbolística han superat les adversitats i els moments de dificultats personals i esportives.

Pels més petits de la casa hi ha contes com ‘La Força del Barça’ (Estrella Polar), un llibre solidari que explica la història de dos nens amb càncer, o ‘La pilota del Barça’ (Publicacions de l’Abadia de Montserrat), un divertit conte que presenta una original forma rodona i que té com a protagonista a una pilota viva.

Per als joves culers trobem la col·lecció d’Estrella Polar ‘El Somni Blaugrana’, ‘Benvinguts a la Masia’ i ‘La nostra Champions’, amb les aventures de l’Arnau, l’Emili, la Piera, en Bakary i en Llagosta, que juguen al futbol base del Barça.

Els aficionats amants de la història, trobaran dos títols escrits pel periodista Frederic Porta i publicats per Edicions Saldonar, ‘Paulino, el primer crac de la història del Barça’, una biografia novel·lada del davanter dels anys 20 Paulino Alcántara, màxim golejador absolut fins que va ser desbancat per Leo Messi recentment, i ‘De Blues i Grana (II)’, més memòria històrica barcelonista, una recreació de les primeres dècades de la història del FC Barcelona.

‘Barça, el meu club, mi club, my club’ (Publicacions Helio) és un altre original llibre que inclou un ‘pop-up’ i l’himne del Barça cantat ‘a capella’ pels aficionats en un partit contra el Reial Madrid.

Per últim, els aficionats a les seccions també trobaran ‘Barça, futbol sala, el camí d’un equip campió’ (Leqtor Universal), el relat de la transformació que ha viscut la secció de futbol sala del FC Barcelona des del 2005 al 2012.

[[BOTOVERMELL::MÉS++INFORMACIÓ::http://www.fcbarcelona.cat/club/fcbllibres::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut