Joan Manuel Trayter, nou síndic dels Socis del FC Barcelona

Joan Manuel Trayter, nou síndic dels Socis del FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona ha acordat el nomenament de Joan Manuel Trayter, com a nou síndic dels socis, en substitució d’Agustí Bassols

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària aquesta tarda, ha acordat el nomenament de Joan Manuel Trayter, com a nou síndic dels socis, en substitució d’Agustí Bassols, que finalitza el seu mandat i a qui la Junta ha volgut agrair públicament la seva aportació al llarg d’aquests darrers cinc anys. Des del seu nomenament, l’abril del 2009, Bassols ha vetllat per la defensa dels drets dels socis, amb una participació activa en les darreres eleccions a la presidència del Club o en el referèndum per a la Proposta del Nou Espai Barça.

Joan Manuel Trayter Jiménez va néixer a Barcelona l’any 1962, és catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Girona i doctor en Dret per la Universitat de Barcelona, de la qual va obtenir el premi extraordinari de la seva promoció. Actualment és vocal de la Junta Electoral Central i membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya. Va ser president de la Comissió de Reforma dels Estatuts del Futbol Club Barcelona (2010-2013) i vicepresident del Tribunal Català de l’Esport.

El síndic dels socis és un òrgan unipersonal i independent de la Junta Directiva, que té per missió l’assistència, l’assessorament i la defensa dels drets dels socis en la seva relació amb el Club, així com l’elaboració i actualització del cens d’electors del Club. El nomenament haurà de ser ratificat per la pròxima Assemblea General, amb una majoria de les tres cinquenes parts dels assistents, tal com estableixen els Estatuts del Club. La durada del mandat del síndic dels socis és de cinc anys i pot ser reelegit en el càrrec per a un darrer mandat d’idèntica durada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut