Jesús Aicardo, protagonista amb els nens

Jesús Aicardo, protagonista amb els nens

A primera hora del matí, Jesús Aicardo ha fet les delícies d’un grup de 40 nens Els nens han xalat d’allò més amb les lliçons del ‘mestre’ Aicardo

Jesús Aicardo ha passat un matí diferent. El jove tanca gadità ha passat una estona amb uns nens d'una escola de futbol sala de Bakú i els ha mirat d'explicar alguns dels secrets d'aquest esport.

La UEFA ha organitzat aquest clínic entre joves de 9 i 11 anys amb un jugador de cada equip dels quatre participants a la UEFA Futsal Cup. Aicardo s'ha desplaçat fins als afores de Bakú per visitar la Vatan Football School amb un grup de 40 nens que han estat molt atents a les explicacions del jugador blaugrana.

Aicardo els ha explicat les diferències de controlar la pilota entre el futbol i el futbol sala i ha practicat amb els nens. A més, també els ha ensenyat la tècnica individual per saber driblar amb la pilota controlada. Un cop acabada l'activitat amb la quarantena de nens, tots han volgut fer-se una foto i aconseguir un autògraf del jugador del Barça Alusport.

Abans de marxar cap a l'hotel de l'equip, els nens, monitors i responsables del centre han promès donar suport a l'equip a la Final a Quatre amb un crit de ‘Força Barça!’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut