Siarhei Rutenka: “Ho podem fer”

Siarhei Rutenka: “Ho podem fer”

El lateral blaugrana destaca que la unió de l’equip amb el públic serà clau per a la remuntada de dissabte

Dissabte a les 20.15 h a l’handbol blaugrana se li presenta un dels reptes més complicats dels darrers anys: superar els set gols que porta d’Alemanya. Una veu qualificada i experimentada dins del vestidor, la de Siarhei Rutenka, explica com ho viu i com ha de ser el Palau Blaugrana dissabte.

Com ha viscut aquesta setmana?

“Després de la derrota era una mica difícil, però ja ha passat. No cal donar-hi més voltes. Cal preparar i aixecar aquesta eliminatòria”.

I l’equip, creu que està ferit en el seu orgull?

“Sí, per això els primers dies després del partit vam estar dolguts per com vam perdre, però ara ja hem canviat el xip i tenim al cap que anem a passar”.Si l’equip està unit tots som conscients que es pot tirar endavantQuè li cal a l’equip per remuntar?

“Estar junts i creure que ho podem fer. Estem tots d’acord sobre això i personalment tinc tota la confiança del món en l’equip. Ho podem fer”.

I les claus per aconseguir-ho?

“Una mica difícil d’explicar. Quan vibra el teu pavelló, que és casa nostra, i si l’equip està unit, tots som conscients que es pot tirar endavant. Estar junts com a equip i tenir el suport del Palau Blaugrana”.Ens cal el públic del Palau, ells són la força, són els gols, són les aturades…, amb ells ho farem possibleQuin tipus de partit preveu, una diferència ràpida o anar sumant a poc a poc?

“Prefereixo anar sumant a poc a poc al llarg del partit. Però, passi el que passi, que tothom tingui present que lluitarem fins al darrer moment i fins a deixar-nos-hi la darrera gota de suor per tirar endavant l’eliminatòria”.

Finalment, què demana al públic del Palau Blaugrana per a dissabte?

“Demano que estiguin amb nosaltres. Ens calen, ells són la força, són els gols, són les aturades…, amb ells ho farem possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut