ICG Software Lleida – FC Barcelona: Sense pietat (0-7)

L’efectivitat blaugrana en l’apartat ofensiu i defensiu ha permès sumar una nova victòria i acostar-se una mica més al títol de Lliga Abans de l’inici del matx s’ha guardat un minut de silenci en la memòria de Tito Vilanova

Passeig triomfal. Els blaugranes s’han imposat a Lleida amb una nova demostració d’efectivitat i bon hoquei. Els gols de Marín (2), Pascual (2), Torra (2) i Gabarra han estat suficients per tombar el conjunt local, que ha disposat d’un penal i una falta directa a l’inici del segon temps però que ha topat amb un Egurrola pletòric.

Al matx hi ha estat present Josep Ramon Vidal-Abarca, directiu responsable de la secció, que ha donat suport a l’equip abans de la F4 del Palau. S’ha guardat un minut de silenci en la memòria de Tito Vilanova.

Tempteig i efectivitat

Poc protagonisme ofensiu en els primers compassos a l’Onze de Setembre. Els blaugranes han portat la iniciativa però no han aconseguit superar la teranyina defensiva proposada pels lleidatans.

Al minut 17, però, ha canviat tot. Primer Matias Pascual, finalitzant un contraatac amb passada final de Gual. Posteriorment Raul Marín, amb una bona acció individual per darrere de la porteria. Després el mateix Marín ha establert el tercer gol barcelonista. El davanter ha transformat el llançament de falta directa provocada per la blava d’Andreu Tomàs (0-3, min 23).

La seguretat d’Egurrola i la sentència a base de gols

Una vegada més Egurrola ha tornat a demostrar les seves aptituds sota pals. El porter ha aturat un penal a Trilla i posteriorment una falta directa executada per Rodero. Amb la porteria abraçada al zero els blaugranes han sentenciat el matx amb dues dianes de Marc Torra. El de Tordera ha anotat la primera finalitzant un contraatac i no ha perdonat en la directa nascuda de la desena falta dels lleidatans (0-5, min 41).

Amb tot a favor, Jordi Gabarra ha aconseguit el sisè gol, el seu segon aquest curs (0-6, min 45), i Matias Pascual ha tancat la golejada amb la seva segona diana del matx amb una bona rematada al segon pal (0-7, min 48).

Si el conjunt de Ricard Muñoz guanya el Reus el divendres 9 de maig es proclamarà, matemàticament, campió de l’OK Lliga.