Els precedents a Europa amb un 1-1 en el partit d’anada

Els precedents a Europa amb un 1-1 en el partit d’anada

Els blaugranes han disputat un total de cinc eliminatòries amb un 1-1 en el partit d’anada al Camp Nou i s’han classificat tres cops

Després de l’empat en el partit d’anada conta l’Atlètic de Madrid, repassem els resultats de les eliminatòries que han acabat amb un 1-1 en el marcador després de jugar al Camp Nou. Per trobar el primer partit cal remuntar-se 25 temporades enrere (1988/89), quan en els vuitens de final de la Recopa d’Europa el Barça va acabar superant el Lech Poznan per penals en el partit de tornada.

La temporada següent, la 1989/90, en setzens de final de la Recopa, un altre equip polonès, el Legia, es va creuar en el camí dels blaugranes. Després d’un 1-1 a l’Estadi, l’eliminatòria es va traslladar a Varsòvia, ciutat en què els blaugranes van vèncer per 0-1. De nou, triomf blaugrana.

Dues derrotes

La mateixa temporada 1989/90, però a la final de la Supercopa d’Europa, el Barça va empatar al Camp Nou contra el Milan (1-1) i a la tornada, a Itàlia, el Barça va caure per la mínima i es va acomiadar del títol de la Supercopa.

La segona derrota blaugrana després d’un empat al Camp Nou va ser als quarts de final de la Lliga de Campions contra el París Saint-Germain. Va ser la temporada 1994/95 i el partit de tornada al Parc dels Prínceps va acabar amb 2-1.

L’últim precedent, positiu

Les semifinals de la Recopa d’Europa de la temporada 1996/97 van comptar amb un altre 1-1 al Camp Nou. En el partit de tornada, disputat a l’Artemio Franchi de Florència, el Barça es va fer fort i va guanyar per 0-2 amb els gols de Couto i Guardiola, aconseguint d’aquesta manera la classificació per a la final de la Recopa que es va guanyar a Rotterdam contra el PSG amb un gol de Ronaldo de penal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut