FC Barcelona – Real Betis Balompié: Consulta a la Lliga

FC Barcelona – Real Betis Balompié: Consulta a la Lliga

18 hores, GolT i Canal+ Liga: Barça i Betis se citen en un duel crucial per a tots dos equips

La Lliga fa un nou pas endavant aquest cap de setmana. L’Atlètic, el Barça i el Madrid, els tres equips que lluiten pel títol, afronten la seva jornada en un nou dissabte trepidant. El més important per als culers, però, torna a jugar-se al Camp Nou. Els homes de Gerardo Martino necessiten sumar tres nous punts per seguir depenent d'ells mateixos en un dia marcat per les votacions sobre la Proposta del Nou Espai Barça.

Mentre els socis decideixen el futur del Camp Nou i del Palau Blaugrana el FC Barcelona haurà de superar la visita del Betis, el darrer classificat a la Lliga. Martino ha citat un total de 19 futbolistes, entre els quals es troba Carles Puyol, però no els lesionats Valdés, Dos Santos, Piqué i Cuenca, el descartat Afellay i el sancionat Jordi Alba.

També són nombroses les absències al bàndol andalús. Gabriel Calderón no podrà disposar de Salva Sevilla, Matilla, Chuli, Dídac Vilà, Nosa, Perquis, Nacho i Verdú. Recupera, almenys, el seu central Amaya, en una convocatòria de vint jugadors en què figuren fins a tres jugadors del planter (Pedro, Jesús Muñoz i Dani Ceballos).

La cita al Camp Nou decidirà bona part de les opcions de Barça i Betis pel títol i el descens, respectivament. Amb necessitat de victòria per part de tots dos equips no es descarta, ni molt menys, un partit ple de gols com els dels últims anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut