El Barça-Athletic Club, diumenge 20 a les 21 hores

El Barça-Athletic Club, diumenge 20 a les 21 hores

La LFP ha notificat aquest dijous al FC Barcelona que el partit de la jornada 34 es disputarà el 20 d’abril a les nou de la nit

El FC Barcelona ha rebut aquest matí una notificació oficial de la Lliga de Futbol Professional (LFP) informant que el partit de la Jornada 34 del Campionat de Lliga davant l’Athletic Club es jugarà finalment el diumenge 20 d’abril a les 21 hores al Camp Nou.

Aquest partit, que estava programat pel mes de maig en el cas que el Barça superés els quarts de final de la Lliga de Campions, es disputarà finalment el cap de setmana que estava previst en el calendari de principi de temporada. No només el partit del Barça pateix una modificació horària, sinó que el partit entre la Reial Societat i l’Espanyol es disputarà el dissabte 19 a les 20 hores.

El partit del Reial Madrid al camp del Valladolid segueix programat per al 7 de maig, mentre que l’Atlètic de Madrid-Elx es jugarà el divendres 18 d’abril.

Amb aquest partit confirmat, aquest és el calendari dels partits del Barça els pròxims partits:

-Jornada 33: Granada- FC Barcelona (dissabte 12, a les 20 hores)
-Jornada 34: FC Barcelona – Athletic Club (diumenge 20, a les 21 hores)
-Jornada 35: Vila-real – FC Barcelona
-Jornada 36: FC Barcelona - Getafe
-Jornada 37: Elx-FC Barcelona
-Jornada 38: FC Barcelona – Atlètic de Madrid

 [[BOTOVERMELL::COMPRA ++ENTRADES::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com//fcbarcelona/ca_ES/entradas/evento/1004/session/12379/step1r2?utm_source=web-fcb&utm_medium=generic-ca&utm_campaign=fulf34-ath::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut