Granada CF – FC Barcelona: Prohibit distreure’s

Granada CF – FC Barcelona: Prohibit distreure’s

Partit clau a la Lliga després de caure a la Champions i abans de la final de Copa de dimecres

Només sis partits separen el FC Barcelona de la seva cinquena Lliga en sis anys. El primer es disputa aquesta tarda a Granada (20 hores, Canal Plus), cita que arriba envoltada per aromes de Champions i Copa. D’una banda, el Barça es presenta a Los Cármenes tres dies després de la dolorosa eliminació als quarts de la Lliga de Campions. De l’altra, tan sols quatre dies abans de la decisiva final de Copa amb el Madrid.

L’equip, doncs, ha d’haver-se recuperat anímicament del sotrac sofert dimecres al Calderón i, alhora, no distreure’s per la possibilitat de poder guanyar un títol la setmana vinent.

No són les millors circumstàncies per a una plantilla que tampoc podrà disposar de Marc Bartra a Granada. El central va patir una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta durant l’entrenament de divendres i ha deixat la defensa amb pocs efectius.

Sense ell, Puyol ni Piqué, Gerardo Martino haurà d’idear una nova parella per a Mascherano, l’únic central del primer equip desplaçat fins a terres andaluses. Adriano, Song i Busquets són els principals candidats per ocupar aquesta posició. Tots ells hi tenen experiència.

El Granada, per la seva banda, afronta el matx amb una gran necessitat de punts. Tres punts per sobre del descens, l’equip de Lucas Alcaraz sap que ha de sumar-ne alguns més per acabar de certificar la permanència a Primera. Per fer-ho, recupera Recio i Ighalo, mentre que perd el lateral esquerre Brayan Angulo (sancionat) i el davanter Riki (lesionat).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut