Leo Messi, a la caça del Pitxitxi

Leo Messi, a la caça del Pitxitxi

El crac argentí suma 26 dianes a la Lliga, dues menys que Cristiano Ronaldo i una menys que Diego Costa

Leo Messi torna a optar al Pitxitxi un any més. Tot i perdre’s un total de set partits per lesió a la primera volta (Màlaga, Valladolid, Granada, Athletic Club, Vila-real, Getafe i Elx) el crac argentí ha recuperat el terreny perdut i s’ha acostat als dos màxims golejadors de la Lliga, Cristiano Ronaldo (28 gols) i Diego Costa (27). Messi en porta ara 26.

18 gols en 13 partits

El ‘10’, titular en els últims 15 compromisos de Lliga, està en ratxa. Ha signat un total de 18 gols en els darrers 13 partits de la competició, registres que li han permès apropar-se molt als davanters de Madrid i Atlètic, força allunyats del crac argentí cap al mes de gener. A falta de quatre jornades -cinc per al Madrid- la lluita pel Pitxitxi està més oberta que mai.

En aquest sentit, també la Bota d’Or està per decidir. A hores d’ara, comanda la classificació Luis Suárez, del Liverpool, amb 30 gols i 60 punts. Ronaldo (28 gols i 56 punts), Diego Costa (27 gols i 54 punts) i Messi  (26 gols i 52 punts) són els altres aspirants.

A 10 de Zarra

Aquest esprint final de Messi també ha servit per reduir les distàncies amb Telmo Zarra, exjugador històric de l’Athletic Club i màxim golejador de la història de la Lliga amb 251 gols. El davanter blaugrana, amb 241, segueix retallant diferències. Si manté el seu ritme golejador, tot apunta que podria superar-lo entre el final d’aquest curs i l’inici del següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut