El Flensburg, rival del Barça a la semifinal de Champions d’handbol

El Flensburg, rival del Barça a la semifinal de Champions d’handbol

El Barça i el Flensburg es jugaran, el proper 31 de maig a Colònia, un lloc a la final de la VELUX EHF Champions League

El Barça d’handbol ja coneix el seu rival a semifinals de la VELUX EHF Champions League. Serà el Flensburg d'Alemanya. Els blaugranes jugaran al Lanxess Arena de Colònia el partit que dóna pas a la gran final. Les semifinals seran el dia 31 de maig, a les 15.15 h i a les 18 h. El 3r i 4t lloc serà a les 15.15 h i a les 18 la final del dia 1 de juny.

La dificultat de jugar a Alemanya

Xavi Pascual ha valorat l’enfrontament de semifinals davant l’SG Flensburg-Handewitt. Pel tècnic blaugrana, el fet de jugar a Colònia davant el Flensburg afegeix un plus de dificultats: “Ja sabem la dificultat que comporta jugar a Alemanya davant un equip alemany. Ja podeu veure els resultats. Cada cop que juguem a Alemanya, patim”.

“Independentment del rival, per nosaltres estar allà és el més important i la intenció que tenim és intentar guanyar la Champions. Ens era igual el rival”, ha dit ‘Pasqui’.

Ser favorit per guanyar la Champions és una de les preguntes a les quals ha respost l’entrenador del Barça d’handbol: “No valoro l’etiqueta de favorit. Ens hagués tocat qui ens hagués tocat ens donarien per favorits. Res no canvia la meva opinió. Som quatre equips amb opcions. L’any passat ningú donava opcions a l’Hamburg i es va emportar la Champions. La F4 és un cap de setmana, dos partits en 24 hores i et jugues el títol”.

“L'SG Flensburg-Handewiit és un molt bon equip. A l’atac es mou molt bé sense pilota. Els dos laterals drets tenen estils diferents. Al centre tenen molta mobilitat, en resum, una primera línia molt potent”, ha dit Pascual d’aquest equip.

“Knudsen és un pivot extraordinari. A l’extrem, Eggert és un jugador 'de pel·lícula', el seu canell és dels millors del món. Mattias Andersson és dels millors porters de la Bundesliga. Defensen amb un molt bon sistema defensiu i, a més, Vranjes és un entrenador molt intel·ligent”, ha dit l’entrenador blaugrana per acabar de definir el rival a Colònia.

Debutant a la Final a Quatre

L’SG Flensburg-Handewitt jugarà la primera Final a Quatre de la seva història després de deixar enrere el Vardar per diferència de gols marcats a camp contrari.

Malgrat ser la seva primera participació en aquest format dels alemanys del Flensburg, els del nord d’Alemanya ocupen el tercer lloc de la potent Bundesliga, a un sol punt del Kiel i el Rhein Neckar Löwen.

Tres vegades s’han enfrontat el Barça i l’SG Flensburg a competició europea, amb dos triomfs blaugrana i un triomf alemany. Els alemanys són una combinació de jugadors danesos, suecs i alemanys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut