Xavi Pascual: “Estem francament bé”

Xavi Pascual: “Estem francament bé”

El tècnic català comenta que Navarro “està molt millor” i admet que és possible que “pugui reaparèixer a Múrcia si les sensacions són bones” “Huertas aquesta temporada ha tingut grans actuacions i és un jugador molt important per a nosaltres”, diu Pascual

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al partit que l’equip “està francament bé, amb tensió i intensitat” i que Juan Carlos Navarro “està molt millor i és possible, que si les sensacions són bones, pugui reaparèixer a Múrcia”.

El tècnic blaugrana ha lloat diversos dels seus jugadors: “Huertas és el nostre base titular i aquesta temporada ha tingut grans actuacions. És un jugador molt important per a nosaltres. Avui ha fet una segona part molt bona”, ha explicat Pascual, que també ha lloat la solidesa que dóna Oleson a l’equip.

Finalment, Pascual ha valorat el rendiment de l’eslovè Nachbar: “És un jugador molt important. Un ‘4’ que tira la pilota a terra i té molt bona mà. En aquesta segona volta està jugant molt bé. Generem espais i tenir un jugador més amb tir exterior és important en el nostre funcionament. Tant de bo pugui ajudar-nos en els moments importants que vénen”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut