El tècnic culer Marc Carmona valora molt l’esperit de l’equip en els moments difícils

El tècnic culer Marc Carmona valora molt l’esperit de l’equip en els moments difícils

Marc Carmona va visitar el plató de Barça TV per valorar la Copa del Rei

Marc Carmona, tècnic del FC Barcelona Alusport, va passar ahir a la tarda pel programa ‘ADN Barça’ de Barça TV. Xavi Rocamora i Cristina Collado van entrevistar l’entrenador de la secció de futbol sala, que es va proclamar campiona de la Copa del Rei per quarta vegada consecutiva davant d’ElPozo Múrcia dissabte passat per un resultat de 4-3 a la pròrroga.

La final de Copa

“Va ser un partit difícil. La veritat és que no vam fer una bona primera part. No era el que havíem parlat”, va reconèixer amb sinceritat Carmona. A més, el tècnic va declarar amb honestedat: “Hi va haver molts minuts en què El Pozo va ser millor que nosaltres, però tenim aquest esperit en els moments de dificultat. A la segona part vam estar una mica millor i el final va ser un cara o creu. Hauria pogut guanyar qualsevol dels dos. Vam tenir un pèl més de sort que ells”. L’esforç fet a Bakú en jugar dues pròrrogues per guanyar la segona UEFA Futsal Cup de la secció era un problema afegit més per als blaugranes “No ens agradava jugar després de la Final a Quatre. Vam fer l’esforç, però ens va costar entrar al partit”.

Els èxits de la secció

Els quatre anys d’èxits de la secció són immillorables i l’equip ho ha guanyat pràcticament tot. “Era impensable això quan ens plantejàvem pujar. Jo somiava guanyar algun títol, veure algun dia el Palau ple..., però tot ha estat molt més del que pensava”, va manifestar Carmona. “Cada vegada ens costa més –va admetre-, aquesta és la realitat”.

Paco Sedano

Un dels noms que van sortir durant l’entrevista va ser el del porter Paco Sedano. “Fa molts anys que dic que la decisió més fàcil és la de la porteria. Ha tingut amb els anys el reconeixement que es mereixia des de fa molt”, va assegurar Carmona sobre Paco Sedano, jugador destacat a la final de la Copa del Rei i el jugador del partit a la final de la UEFA Futsal Cup.

El futur inmediat

La competició no té treva, i aquest divendres el Barça Alusport ja juga la primera eliminatòria dels quarts de final de la Lliga davant del Montesinos Jumilla. És per això que Carmona creu que els murcians “tenen una pista molt difícil, que rellisca molt, i això condiciona molt el joc”, i assegura que per revalidar el títol “el camí serà dur, difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut