Barça B-Múrcia: Igualtat i mentalitat guanyadora

Barça B-Múrcia: Igualtat i mentalitat guanyadora

El Barça B i el Múrcia s’enfronten aquest dissabte (21.30 hores, Esport3 i LaLigaTV.es) al Mini en un duel a la part alta de la classificació El filial vol tornar al camí de la victòria després d’encaixar dues derrotes per la mínima a la Lliga

El Barça B té com a objectiu competir al màxim nivell en els quatre partits de Lliga que queden per finalitzar la temporada. La primera oportunitat la tindrà aquest dissabte davant un Múrcia que, amb grans aspiracions, visita el Miniestadi (21.30 hores, Esport3 i LaLigaTV.es).

Separats per un punt

Els blaugranes afronten aquest partit en una privilegiada posició, cinquens amb 57 punts, però havent encaixat dues derrotes consecutives davant el Còrdova (0-1) i el Sabadell (2-1). La victòria a la Copa Catalunya davant del Girona (3-2), amb majoria d’efectius de l’equip d’Eusebio Sacristán, ha de servir per marcar el camí de cara als quatre compromisos que encara queden.

Per la seva banda, el Múrcia arriba al Mini en una dinàmica molt positiva de set partits sense perdre consecutivament, quatre victòries i tres empats. L’última va ser una golejada a la Nueva Condomina davant el Mirandés (5-0). El conjunt de Julio Velázquez aspira a poder jugar els play-off per pujar a Primera i van pel bon camí, ja que són quarts amb 58 punts.

El filial, amb Sandro i Ortolá

Per a aquest partit Eusebio no podrà comptar amb Edgar Ié després de la lesió que es va fer dissabte en el partit davant el Sabadell. Sandro, per la seva banda, torna a la llista després de superar les seves molèsties. També ha tornat a la convocatòria Ortolá, ja que Bañuz té una contusió a la cresta ilíaca esquerra.

Aquest partit serà especial per a tres exblaugranes a les files murcianes: Toribio, Saúl Berjón i Dorca.

Igualtat històrica

El Barça B i el Múrcia s’han enfrontat en disset ocasions al llarg de la història amb un balanç molt igualat. Els blaugranes han aconseguit la victòria en sis partits, mentre que els murcians ho han fet en set i han empatat en quatre. L’últim enfrontament entre aquests dos equips va ser a la primera volta a la Nueva Condomina, un partit en què el Múrcia va aconseguir la victòria (3-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut