L’entrenament de portes obertes del FC Barcelona d’handbol

L’entrenament de portes obertes del FC Barcelona d’handbol

El primer equip d’handbol ha realitzat, dilluns al matí, un entrenament obert per a nens i nenes al Palau Blaugrana

Dilluns al matí l’entrenament del Barça d’handbol era especial. Pascual i els seus homes han obert les portes del Palau Blaugrana a tothom que s’hi volgués acostar i s’han trobat amb un públic majoritàriament infantil que ha pogut gaudir d’una sessió de treball dels blaugranes i participar-hi.

Espectacle en directe

Els nois i noies que han assistit a l’entrenament han pogut veure en directe com s’exercitava el Barça d’handbol. Un entrenament que ha comptat amb el suport del CEEB, el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, que ha convocat molts dels seus joves esportistes a venir al Palau.

En primer lloc els jugadors i tècnics han estat presentats un per un en un passadís enmig de les animadores del FC Barcelona. Cada jugador que sortia llançava obsequis al públic assistent.

Posteriorment, en els primers exercicis de l’entrenament, alguns infants han baixat a prendre part en la feina amb els jugadors blaugrana, compartint-hi la pista i participant en l’entrenament.

Participació de tots

Un cop finalitzat un partit de 20 minuts entre els jugadors del FC Barcelona, ha estat l’hora en què més nois i noies dels assistents a l’entrenament de portes obertes han tornat a participar en la tasca.

Quatre jocs de velocitat de xut, llançaments a porteria i dos jocs de precisió han fet que els més petits tornessin a la pista i, amb l’ajuda dels jugadors barcelonistes, han dut a terme aquestes activitats.

Finalment, una fotografia de grup ha conclòs un dia molt especial per a tothom que s’ha acostat al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut