Domini absolut del planter blaugrana

Domini absolut del planter blaugrana

14 victòries del futbol formatiu del FC Barcelona en una jornada en què el Juvenil B i l’Aleví C van guanyar les seves Lligues L’Aleví D, el Benjamí C i el Prebenjamí, per la seva banda, podrien ser campions la propera setmana

CADET A 2–1 BORDETA LLEIDA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Triomf i punt i final al campionat amb uns números envejables: 26 victòries i 4 empats. El Cadet A, que ja es va proclamar campió, va tancar la temporada amb una victòria davant la Bordeta. Jordi Mboula va obrir el marcador i Ferran Peiro, en pròpia porta, va ampliar l’avantatge. Els visitants van aconseguir retallar distàncies amb un gol de Bagayoko, però no va ser suficient.

INFANTIL A 2-0 JABAC I TERRASSA. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

L’Infantil A també va abaixar el teló de la temporada amb una última victòria davant el Jabac i el Terrassa. El conjunt de Denis Silva va obrir el marcador amb una diana matinera de Pere Mogente i no van sentenciar fins al minut 68 amb un gol de Xavi Vadell. Els blaugranes han completat una gran temporada, on han sumat 26 victòries i tan sols han concedit dos empats i dues derrotes. Aquests registres els han permès acabar la Lliga amb deu punts d’avantatge davant el segon classificat.

SANTES CREUS A 0–2 INFANTIL B. LLIGA PREFERENT

L’Infantil B no deixarà de somiar amb la possibilitat d’aconseguir el títol fins a l’última jornada. La victòria dels barcelonistes els manté a dos punts del líder quan falten dues jornades per concloure el campionat. Dues dianes de Nils Mortimer van ser suficients per emportar-se els tres punts del camp dels Santes Creus.

BADALONA A 0–2 ALEVÍ B. LLIGA PREFERENT

Victòria número 28 de l’Aleví B, que ha tancat una temporada gairebé perfecta a Preferent. Els de Jordi Font només han perdut punts en dues ocasions amb un empat i una derrota en tota la temporada. Finalment, ha quedat líder amb dotze punts de marge sobre l’Espanyol i quinze sobre la Damm. En aquesta última jornada els blaugranes van derrotar el Badalona a domicili amb un doblet matiner de Martí Riera. L’equip va fer un bon inici amb domini en el joc, tot i que després dels gols el partit va ser més d’anades i vingudes.

CORNELLÀ 1–3 ALEVÍ D. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Tres punts vitals per intentar esdevenir campions la propera jornada. L’Aleví D va superar el Cornellà a domicili i ja toca amb la punta dels dits el títol de Lliga. Els gols de Gabri Martínez, en dues ocasions, i Pau Servat van ser suficients per superar la diana aconseguida pel conjunt local. Els d’Òscar Jorquera necessiten una victòria per ser campions el proper cap de setmana, ja que avantatgen amb cinc punts al segon classificat a falta de només dues jornades.

BENJAMÍ A 13–0 L’HOSPITALET. LLIGA PREFERENT

Golejada contundent del Benjamí A en l’últim capítol de Lliga. Una Lliga perfecta: 30 victòries de 30 possibles. El matx, com el campionat. Domini absolut i aclaparador del conjunt de Sergi Milà, que no va tenir pietat del seu rival. Aleix Garrido va ser el màxim golejador del partit amb quatre dianes, mentre que Álvaro Millan, Marc Jurado i Pablo López van fer un doblet cadascú. Pau Segarra, Antonio Caravaca i Iker Merino també van marcar per part blaugrana.

IGUALADA 0–8 BENJAMÍ B. LLIGA PREFERENT

El Benjamí B va tancar la temporada amb una nova golejada, aquesta vegada contra l’Igualada, per 0-8. Els blaugranes van dominar el partit de principi a fi, però no va ser fins al minut 19 que van poder inaugurar el marcador, gràcies al gol de Ilias Akhomach. Sense que el rival tingués temps per reaccionar, el Benjamí va marcar tres gols més de forma pràcticament consecutiva, obra de Joan Gázquez i Iker Almena. Amb el partit sentenciat, Iker Almena va fer el seu tercer gol, i Alex Amate va arrodonir el partit amb un altre hat-trick.

IGUALADA 0–7 BENJAMÍ C. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Tot a punt per al partit que decidirà la Lliga. El Benjamí C va aconseguir la 25a victòria de la temporada després de derrotar l’Igualada per 0-7 amb gols de Iker Bravo (2), Izan Sánchez (2), Llorenç Ferrés (2) i Arnau Gracia i suma 76 punts, un més que el Sitges i sis més que el Sant Joan Despí. La pròxima jornada, el Sitges visita la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit que tot apunta que serà decisiu per aconseguir el títol de Lliga.

BENJAMÍ D 4–2 CASTELLDEFELS A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria molt important del Benjamí D d’Albert Puig per mantenir les aspiracions al títol de Lliga, ja que el Castelldefels arribava a la cita com a líder. Ara, l’Horta lidera la classificació amb tres punts sobre els blaugranes a falta de dues jornades, tot i que la diferència de gols particular els perjudica en cas d’empat. Pel que fa al partit, va començar de la pitjor manera, amb nervis i dos gols en contra. Un gran últim quart va permetre la remuntada amb gols de Pau Segarra de penal, de Roger Martínez i un doblet d’Iker Segarra.

TORRELLES A 1–10 PREBENJAMÍ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

La Lliga és a tocar. El Prebenjamí va guanyar còmodament per 1-10 contra un rival de la part baixa de la classificació. Els gols blaugrana van ser obra de Marc Guiu (5), Dereck Lope (2), Arnau Pradas, Pau Prim i Nicolàs Expósito. El Prebenjamí suma 76 punts, el Gavà en suma 71, i quan queden només 6 punts en joc, els blaugranes tenen l’opció de guanyar la Lliga la setmana vinent a la Ciutat Esportiva contra el segon classificat, i en tindrien prou d’aconseguir un empat. Si no fos possible, els blaugranes s’enfrontarien al tercer classificat a l’última jornada.

FEMENÍ JUV-CADET 9–0 VIC RIUPRIMER. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Ningú atura les campiones. Les jugadores del Femení Juvenil-Cadet van guanyar la Lliga ja fa jornades, però les blaugranes no han abaixat el peu de l’accelerador i segueixen sumant els partits per victòries. Contra el Vic, el Femení Juvenil-Cadet va guanyar per 9-0 amb gols de Laia Muñoz (3), Berta Pujades, Sara Vinues, Laura Martínez, Aitana Bonmatí, Abril Moreno, Carla Armengol. Les blaugranes només han encaixat 3 gols en 28 partits i encadenen 19 jornades deixant la porteria a zero.

FEMENÍ INFANTIL-ALEVÍ 11-1 MANRESA. TORNEIG COMPLEMENTARI

El Femení Infantil-Aleví finalitza el Torneig Complementari de forma immillorable. Les blaugranes van derrotar el Manresa de forma contundent (11-1), i les golejadores del partit van ser Clàudia Pina, que va marcar quatre gols, Candela Andújar i Mariona Segalès, que van fer un doblet, i Laura Ariza, Maria Llompart i Yaiza Navarro, que van marcar un gol cadascuna. Amb aquest triomf, el Femení Infantil-Aleví acaba en primera posició, suma 18 punts de 18 possibles, 49 gols a favor i només 5 en contra.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut