Guanyadors 2a Lliga 'Corrent fem Barça'

Guanyadors 2a Lliga 'Corrent fem Barça'

La Cursa de Nou Barris ha estat el colofó al calendari de la 2a Lliga ‘Corrent fem Barça’. Aquest any el nivell de tots els socis i sòcies ha estat espectacular, així com l’esforç i dedicació de tots els corredors.

A la última cursa del calendari es decidia la classificació final en les diferents categories d’edat i en la categoria absoluta. Un total de 80 socis del FC Barcelona van defensar els colors de Corrent Fem Barça a la Cursa de Nou Barris.

Acte de lliurament de premis

Aquest proper diumenge 25 de maig a partir de les 10.15h es celebrarà un gran acte a la Sala Roma del Camp Nou i on el Directiu Sr. Jordi Monés i Carilla farà entrega dels Trofeus Corrent Fem Barça als guanyadors de la segona edició.

Posteriorment a l’acte els socis estan convidats a assistir a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana per presenciar a partir de les 12.30h el Barça-Cajasol de Lliga ACB.

Ja tenim guanyadors

La Cursa de Nou Barris amb una mica més de 1.300 participants va establir la classificació final de la 2a Lliga ‘Corrent Fem Barça’, una Lliga que enguany ha estat molt competida fins a la última cursa.

[[BOTOVERMELL::GUANYADORS CORRENT FEM BARÇA 2013-14++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/101/295/original/Corrent_Fem_Bar_a_Classificaci_2013-14.v1400662263.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Agraïment FC Barcelona

Aquesta 2a edició de ‘Corrent fem Barça’ ha estat espectacular en tots els sentits i des del FC Barcelona es vol agrair la col·laboració i participació de socis i sòcies, empleats, penyistes i directius que han participat enguany en la 2a Lliga de ‘Corrent Fem Barça’ i a tots ells volem agrair tot el seu esforç, dedicació i lluita per lluir els colors del Barça durant aquesta temporada.

Consulteu tota la informació a la web de ‘Corrent fem Barça’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut