Juvenil A – Danok Bat: Remuntada i a quarts (6-1)

Els blaugranes han remuntat l’1-0 advers de l’anada i s’han classificat per als quarts de final de la Copa del Rei Els gols de Moha (2), Corredera, Maxi, Kaptoum i Ebwelle han donat el triomf a l’equip que dirigeix Jordi Vinyals

El Juvenil A ha aconseguit capgirar l’eliminatòria contra el Danok Bat amb una contundent victòria al Miniestadi (6-1). A la primera meitat, els gols de Corredera, Maxi Rolón i Moha han deixat l’eliminatòria molt ben encarrilada, i a la represa, Kaptoum, una altra vegada Moha i Ebwelle han sentenciat el partit. El Barça sabrà el seu rival a la següent ronda dilluns a les 17 hores, quan se celebrarà el torneig.

Capgiren l’eliminatòria

El Juvenil ha sortit al Miniestadi molt conscient de la importància de marcar aviat per empatar l’eliminatòria. El Danok Bat ha intentat dificultar la sortida de pilota blaugrana, però quan l’equip de Jordi Vinyals aconseguia superar la primera línia de pressió basca creava molt perill, sobretot per la banda esquerra, on atacava Moha.

Precisament per la banda esquerra ha arribat el primer gol, quan, al quart d’hora de partit, Moha ha fet una bona jugada individual. La seva centrada ha anat una mica llarga, però la pilota ha acabat a peus de Corredera, que, amb l’esquerra, ha col·locat la pilota a l’escaire, lluny de l’abast del porter.

Amb l’eliminatòria igualada, el Barça no ha tret el peu de l’accelerador, i un altre bon un contra un de Moha ha acabat amb un xut que ha desviat el porter, però el refús l’ha aprofitat Maxi per perforar la porteria. Abans del descans, Moha ha fet el tercer i ha deixat l’eliminatòria molt ben encarrilada.

Golejada blaugrana

A la segona meitat, el Danok Bat ha seguit pressionant, sense acular-se al darrere, però el Barça ha sabut superar la pressió i ha aconseguit crear molt perill. El quart gol ha arribat als deu minuts de la represa gràcies a una canonada espectacular de Kaptoum des de fora de l’àrea que ha superat el porter del conjunt basc. Sense temps perquè el Danok Bat pogués reaccionar, Moha ha fet el cinquè rematant una centrada al segon pal. Ja a les acaballes del partit Eguiguren ha fet el gol de l’honor per al conjunt basc, i Ebwelle ha fet el sisè i definitiu.