Guanyar el primer partit de semis, sinònim d’èxit

Guanyar el primer partit de semis, sinònim d’èxit

Les darreres tres temporades els blaugranes han passat a la final de l'LNFS a la primera oportunitat que han tingut en dues de les tres edicions

El Barça Alusport va vèncer en el primer partit de les semifinals de l'LNFS davant d’ElPozo Múrcia, disputat al Palau Blaugrana la setmana passada. Els de Marc Carmona van derrotar els murcians per 4-1 i es van apuntar el primer punt de l’eliminatòria de semifinals, que es disputa al millor de tres.

Dissabte a les 13 h els blaugranes tindran la primera oportunitat de passar a la final i diumenge, en cas de no guanyar, una segona. Històricament, el Barça Alusport té uns bons registres després de guanyar el primer partit de les semis. Fem-ne un repàs.

El conjunt culer ha jugat cinc semifinals per la lluita pel títol des de la temporada 2007/08 (sense comptar l’actual). La primera vegada va ser contra l’Inter Movistar i els culers van perdre tots dos partits i es van veure fora de la final. Dues temporades més tard, la 2009/10, van jugar les semifinals contra ElPozo Múrcia amb el mateix resultat negatiu per als interessos blaugrana.

Les tres darreres semifinals

Però en les darreres tres edicions el Barça Alusport ha jugat les semis contra tres rivals diferents: Santiago Futsal, Inter Movistar i Caja Segòvia. En dues de tres semifinals l’equip va vèncer el primer partit de les semifinals, i la primera vegada que van poder rematar la feina es van classificar, excepte la temporada passada, que ho van fer al tercer partit

El play-off de 2010/11 els blaugranes es van veure les cares amb Santiago Futsal a terres gallegues i el resultat va ser de 4-7. Un cop al Palau, van rematar la feina amb un clar 5-0. Un any més tard, el rival va ser l’Inter Movistar i el resultat al primer partit va ser de 4-5. Al segon matx, disputat a Barcelona, van segellar el seu pas a la final amb un 7-4. I la temporada passada el Caja Segòvia va ser el conjunt que li va tocar a les semifinals de l'LNFS. El Barça Alusport va perdre a Segòvia per un ajustat 5-4, però en el segon matx, jugat al Palau, l’equip va guanyar per 7-2 i va tancar l’eliminatòria amb un definitiu 5-0 dos dies després.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut