Cardoner, amb les penyes del Gironès, la Selva, la Garrotxa i el Pla de l’Estany

Cardoner, amb les penyes del Gironès, la Selva, la Garrotxa i el Pla de l’Estany

Tossa de Mar va ser l’escenari de la trobada Va ser la dotzena de la zona, i la primera amb la nova nomenclatura d’aquesta

El passat 11 de maig, Tossa de Mar va ser el centre neuràlgic de les penyes gironines. La penya barcelonista de la localitat de la comarca de la Selva celebrava el seu 40è Aniversari i, a més, va ser l’organitzadora de la XII Trobada de Penyes Barcelonistes del Gironès, la Selva, la Garrotxa i el Pla de l’Estany.

El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, va assistir-hi en representació del Club, acompanyat de l’exjugador del primer equip de futbol Pere Valentí Mora. El president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Gironès, la Selva, la Garrotxa, i el Pla de l’Estany, Joaquim Vall-llosera, també hi va ser present, juntament amb el president de la Penya Blaugrana de Tossa de Mar, Francesc Palou, com a amfitrió.

L’acte central es va celebrar al pavelló d’esports municipal amb més de cent persones i quinze penyes representades. Gisela Saladich, alcaldessa de la població, tampoc va voler faltar a la festa, que va fer de Tossa de Mar la capital barcelonista a Girona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut