Èxit en el 30è aniversari de la PB Alcora i la XVI Trobada de Penyes Blaugranes de Castelló

Èxit en el 30è aniversari de la PB Alcora i la XVI Trobada de Penyes Blaugranes de Castelló

El vicepresident Jordi Cardoner ha encapçalat la comitiva barcelonista en l’acte celebrat en terres valencianes

Aquest dissabte s’ha celebrat el 30è aniversari de la Penya Alcora i la XVI Trobada de Penyes Blaugranes de Castelló, amb una assistència de 300 penyistes, aproximadament. La jornada s’ha iniciat amb una recepció a l’ajuntament amb la presència del vicepresident Jordi Cardoner, Jorge Romero, president de la PB Alcora, i Merche Mallol, alcaldessa de la vila.

A continuació hi ha hagut un intercanvi d’obsequis entre les autoritats presents i, posteriorment, Cardoner i Robert Fernández, exjugador del FC Barcelona, han signat el llibre d’honor de l’ajuntament.

Finalitzades les signatures, les autoritats han aprofitat per visitar una exposició de fotos dels 30 anys de la PB Alcora i també s’han desplaçat fins al museu de ceràmica d’Alcora, una de les ubicacions imprescindibles si es visita la població valenciana.

El tram final de la jornada s’ha viscut al recinte on ha tingut lloc el dinar de gala. S’ha lliurat un record a tots els penyistes. També s’ha realitzat un homenatge als sis antics presidents de les penyes i s’ha regalat una samarreta del primer equip signada per tots els jugadors a un jove assistent que, per culpa d’una lesió de lligaments, no podrà jugar a futbol. Els parlaments institucionals han tancat l’acte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut