Feliços 30, Andrés Iniesta!

Feliços 30, Andrés Iniesta!

El jugador del Barça celebra aquest diumenge, 11 de maig, el seu 30è aniversari

Andrés Iniesta fa 30 anys. Aquest diumenge el ‘8’ culer celebra el seu aniversari i ho fa amb més de 500 partits amb la samarreta del primer equip a l’esquena. Va arribar a aquesta xifra històrica en el partit de Lliga contra l’Athletic Club disputat el 9 d’abril. I pocs dies abans va fer el seu gol 50 amb el Barça, precisament en el Clàssic contra el Reial Madrid disputat al Santiago Bernabéu.

Nascut a Fuentealbilla, va arribar a les categories inferiors del club blaugrana el 1996, quan només tenia 12 anys. I el seu somni de debutar oficialment amb el primer equip arribaria sis anys després, a l’octubre del 2002, en un partit de la Lliga de Campions davant el Bruges. Amb els anys s’ha anat consolidant com una de les peces clau d’aquest Barça que l’ha dut a guanyar 21 títols (sis Lligues, tres Lligues de Campions, dues Copes del Rei, dues Supercopes d’Europa, sis Supercopes d’Espanya i dos Mundials de Clubs).

Precisament aquesta setmana s’han complert cinc anys del seu històric gol a Stamford Brigde, que va donar el bitllet per a la final de la Lliga de Campions de Roma, la qual va acabar guanyant el Barça davant el Manchester United.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut