FC Barcelona - Atlètic de Madrid: El dia, la final

FC Barcelona - Atlètic de Madrid: El dia, la final

18 hores, GolT i Canal+Liga: Barça i Atlètic de Madrid es juguen la Lliga a cara o creu al Camp Nou Piqué, Jordi Alba i Neymar van rebre l’alta mèdica, per part culer, i Diego Costa serà titular, per part matalassera

El dia ‘D’ és avui, 16 de maig del 2014. El calendari i el destí han volgut que els dos aspirants a la Lliga se la juguin a partit únic avui al Camp Nou. Guanyant el Barça serà campió per 23a vegada, mentre que un empat o una derrota farien entonar l’‘alirón’ a l’Atlètic de Madrid. És el desenllaç d’un campionat boig, en què el Barça ha resistit gairebé miraculosament tot i sumar 2 dels darrers 6 punts. Ara, el té a les seves mans.

Un Camp Nou entregat

El conjunt blaugrana, això sí, disposarà d’un avantatge clau que no és cap altre que el factor Camp Nou. L’Estadi presentarà les seves millors gales i rugirà com mai. Abans de començar el partit es farà notar amb un mosaic que cobrirà tot l’aforament. S’espera, doncs, una tarda màgica, com les famoses dels anys 90 que van desembocar en tres Lligues consecutives a l’últim segon.

És per això que el matx ha agafat caire de final. Després de dies de treball intens, Gerard Piqué, Jordi Alba i Neymar Jr van rebre l’alta mèdica i formen part de la llista de convocats. Hi és tothom, excepte el lesionat Víctor Valdés. Se la juguen davant d’un Atlètic de Madrid a qui no han pogut vèncer en cap dels cinc compromisos anteriors d’aquesta temporada. Contra els blanc-i-vermells sempre han estat partits dels de picar pedra i pocs gols. És un xoc d’estils.

Dues finals matalasseres

L’Atlètic, per la seva banda, té al davant els seus dos partits més importants dels últims temps. Avui es juga la Lliga al Camp Nou i dissabte que ve disputarà la final de la Lliga de Campions a Lisboa, contra el Madrid. Els homes de ‘Cholo’ Simeone van deixar escapar dues grans opcions de sentenciar el campionat en les dues jornades anteriors. En aquesta ja no poden fallar si volen aixecar el títol 18 anys més tard.

Ningú dubta que a l’estadi blaugrana Simeone sortirà amb tot: ell mateix va revelar que el seu referent ofensiu, Diego Costa, tocat l’última setmana, serà titular en una tarda d’infart col·lectiu i de glòria per a un dels dos equips.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut