Ter Stegen es presenta aquest dijous com a nou jugador del Barça

Ter Stegen es presenta aquest dijous com a nou jugador del Barça

La roda de premsa començarà a les 14.30 hores a la sala Auditori 1899 L’acte es podrà seguir en directe a Barça TV i per streaming a través de www.fcbarcelona.cat

Marc-André ter Stegen serà presentat aquest dijous com a nou jugador del primer equip del FC Barcelona. El porter, de 22 anys, és el primer fitxatge del Barça 2014/15, després de l’arribada del tècnic Luis Enrique.

Està previst que a les 13 hores l’exjugador del Borussia Mönchengladbach firmi el seu contracte a la Llotja del Camp Nou, acompanyat del president Josep Maria Bartomeu. Posteriorment, cap a les 13.45 hores, es farà una sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou, exclusiva per als mitjans informatius.

Cap a les 14.30 hores, es farà l’acte de presentació i la roda de premsa a l’Auditori 1899. La roda de premsa es podrà seguir en directe a Barça TV i per streaming a través de www.fcbarcelona.cat.

Marc-André ter Stegen, nascut a Mönchengladbach (Alemanya) el 30 d’abril de 1992, fa 189 cm d’alçada i serà el segon porter de nacionalitat alemanya que vestirà la samarreta del Barça, després de Robert Enke. Campió europeu sub17 amb Alemanya (2009), on va ser escollit com a millor porter; i internacional absolut, Ter Stegen arriba al Barça després de tres temporades al primer equip del Borussia Mönchengladbach, club on va formar-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut