Estudiantes – FC Barcelona: La victòria és la millor teràpia (51-77)

Els de Pascual superen els madrilenys en un partit que serveix perquè l’equip superi a poc a poc el cop rebut a Milà Un parcial de 10-25 en el segon període ha decantat un partit en què els blaugranes han anat de menys a més

Per tornar a recuperar sensacions el millor sempre és sumar victòries. Després de fer-ho en el partit pel tercer i el quart lloc a la Final Four de Milà, els homes de Xavi Pascual han fet un partit seriós al Palacio Vistalegre contra el Tuenti Móvil Estudiantes. El 51-77 ha estat la millor prova per veure que els catalans tornen a poc a poc al nivell en el qual estaven abans de començar la Final Four. Álex Abrines, amb 15 punts, ha estat el jugador més encertat.

Mals minuts

L’inici de partit no ha estat fàcil. La decepció, encara molt present al cap dels catalans, ha beneficiat un Estudiantes que amb el pas dels minuts s’ha fet seu el partit. Del 9-12 s’ha passat al 20-14 del final del primer quart a favor dels madrilenys, que, amb els triples de Miso i Jaime Fernández, s’han cregut que podien fer alguna cosa gran contra els de Pascual. Però en el segon període tot ha canviat

Navarro agafa les regnes

I és que el jugador franquícia del Barça ha aparegut per demostrar que no havia marxat mai, que segueix estant al primer nivell. Navarro, amb dos triples, ha capgirat un partit (24-25) que des d’aleshores i fins al final ha estat dominat pels catalans. Un parcial de 10-25 en deu minuts ha donat el primer gran avantatge al descans amb el 30-39 que reflectia l’electrònic.

Sentencien el partit

Amb el partit ben encaminat, el guió de la segona part no ha canviat. El Barça, molt concentrat i jugant a plaer, ha començat a decidir el matx amb els punts de Lampe (13 al final del tercer quart) i l’aportació de Tomic, que al primer acte, amb problemes de faltes, no ha pogut lluir. Amb 15 punts d’avantatge (41-56) s’ha entrat als últims deu minuts.

A plaer

Al tram final, i amb un Abrines molt encertat des del triple (15 punts), el Barça no ha tingut cap problema per ampliar la seva renda i demostrar la diferència que hi ha entre els dos equips (41-63). L’Estudiantes de Vidorreta ha tret l’orgull i ha reduït la diferència per moments (48-64), però la superioritat catalana era evident, i el resultat final de 51-77 així ho ha demostrat.