Pau Vilanova, nou directiu del FC Barcelona

Pau Vilanova, nou directiu del FC Barcelona

Ha estat nomenat en el decurs de la reunió de la Junta Directiva d’aquest dimarts

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida en sessió ordinària aquest dimarts a la tarda, ha acordat nomenar Pau Vilanova com a nou directiu. Vilanova, que fins ara era el directiu en cap de l'Àrea Social, estarà integrat a l’Àrea Social de la Junta Directiva, com a responsable de Penyes.

Jordi Cardoner, vicepresident segon del Club, ha comentat que Pau Vilanova, "ha demostrat l’estima i la dedicació per al món de les Penyes. La seva feina és apreciada pel col·lectiu. La decisió serà sotmesa a ratificació en la propera assemblea, tal i com manen els estatuts", ha explicat Cardoner, que ha afegit que "reforcem l'Àrea Social amb una persona que en sap molt".
Ha demostrat l’estima i la dedicació per al món de les Penyes. La seva feina és apreciada pel col·lectiu Pau Vilanova Vila-Abadal (Barcelona, 1964) està casat i és pare de quatre fills. És dissenyador i gestor d’obres, format en l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics Llotja i amb un màster a la Universitat de Copenhaguen. Dirigeix l’empresa Pau Vilanova des del 2008, després d’haver estat durant vint anys a la firma Jordi Vilanova Disseny.

Ha treballat al despatx Nissen & Gehl de Copenhaguen i ha estat membre de les juntes directives del FAD, ADIFAD, ARQUINFAD, i representant a l’estat espanyol al BEDA.

Vilanova té una àmplia trajectòria de servei al FC Barcelona. Del 2003 al 2005 va formar part de la Comissió Social i des del 2010, de la mà de Sandro Rosell, guanyador aquell any de les eleccions a la presidència, va assumir el càrrec de directiu en cap de la Comissió Social, sent un dels homes del Club que més relació ha tingut amb el món penyístic.Estic molt il·lusionat pel nomenament, a la vegada que molt compromès amb la responsabilitat que assumeixo com a directiu“Estic molt il·lusionat pel nomenament, a la vegada que molt compromès amb la responsabilitat que assumeixo com a directiu. Assumeixo el càrrec de directiu conscient que és fruit del gran treball que estem realitzant conjuntament amb el moviment penyístic, una de les nostres singularitats com a Club. Vull agrair el nomenament als companys de Junta, i especialment la confiança dipositada en mi pels presidents Sandro Rosell i Josep Maria Bartomeu i pel vicepresident Jordi Cardoner”, ha declarat Vilanova un cop conegut el seu nomenament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut