Deulofeu: “Estic molt content de tornar a casa”

Deulofeu: “Estic molt content de tornar a casa”

L’extrem reconeix que aquesta ha estat una setmana “meravellosa” per a ell, en conèixer el seu retorn a Can Barça i la seva convocatòria amb Espanya

Gerard Deulofeu ha mostrat la seva felicitat per tornar al Barça en una roda de premsa amb la selecció espanyola. “Ha estat una setmana molt bonica, meravellosa. S’ha fet oficial que torno al Barça i que compten amb mi. Estic molt content de tornar a casa”, ha reconegut. En clau Espanya, ha afegit: “A la selecció m’han donat aquesta oportunitat i espero aprofitar-la tant com sigui possible”.La de l'Everton ha estat una molt bona experiència. He après en tots els sentitsPreguntat sobre el seu any a l’Everton anglès, l’extrem blaugrana ha confessat que ha estat un any positiu: “Ha estat una molt bona experiència. He après en tots els sentits, com a futbolista i com a persona. Vaig tenir mala sort amb la lesió, que em va mantenir aturat dos mesos. Crec que hauria pogut donar més de mi, però torno content al Barça, que era el meu objectiu. Ara, a treballar al Barça".No penso en Brasil. He de gaudir d’aquesta setmana que m’han donat Sobre la seva inclusió per al partit amistós amb Bolívia, el jugador culer s’ha mostrat molt agraït i, alhora, ha refusat pensar encara en el Mundial del Brasil: “No penso en Brasil. He de gaudir d’aquesta setmana que m’han donat i aprendre d’aquests grans jugadors. Després ja es veurà”. En aquest sentit, sí que ha reconegut que “Navas està lesionat i això t’apropa una mica més, però no hi penso. Hi ha molt bons jugadors, no sé què passarà en el futur”.

Deulofeu també ha agraït el suport rebut pels companys del Barça, en especial de Xavi, Iniesta i Busquets, que “et tracten bé i et fan sentir com un més” a la selecció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut