El FC Barcelona començarà els entrenaments el 14 de juliol

El FC Barcelona començarà els entrenaments el 14 de juliol

Els jugadors que disputin el Mundial s’incorporaran més endavant, de manera progressiva

El projecte de Luis Enrique com a nou tècnic del FC Barcelona començarà el dilluns 14 de juliol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquesta és la data en què s’incorporaran els jugadors que no hagin disputat el Mundial del Brasil. Durant aquesta primera jornada, i com és habitual, els jugadors passaran proves físiques i mèdiques i establiran el primer contacte amb el nou ‘staff’ tècnic.

Els jugadors que disputin el Mundial amb les diferents seleccions encara no s’incorporaran en aquesta primera jornada. De fet, ho aniran fent de manera progressiva. Tan aviat com acabin la seva participació en aquesta competició començaran les vacances i posteriorment s’aniran incorporant sota les ordres de Luis Enrique.

Un partit confirmat

Durant la pretemporada, i abans que comencin els partits oficials, el primer equip ja té confirmada la seva participació en un partit amistós, que es disputarà el 9 d’agost a Hèlsinki. Està previst que l’equip de Luis Enrique disputi altres partits de preparació amb lloc i data que encara s’han de confirmar, de la mateixa manera que encara s’han de concretar els detalls de la disputa del Trofeu Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut