Una jornada plena d’activitat per a l’handbol a Colònia

Una jornada plena d’activitat per a l’handbol a Colònia

Els blaugranes han tingut una agenda molt plena el dia previ a la disputa de les semifinals

La recta final per a la VELUX EHF FINAL FOUR ja està en marxa. Divendres, el dia previ a l’inici de la competició, ha estat una jornada extensa per a l’handbol del FC Barcelona. Des de l’entrenament matinal fins a l’Opening Party al Lanxess Arena, les diferents activitats de promoció han ocupat els blaugranes.

Matí intens

La jornada de feina del Barça d’handbol s’ha iniciat amb una sessió d’entrenament a Colònia. Per espai de més d’una hora, Pascual ha aprofitat per repassar diversos conceptes del joc col·lectiu en la darrera sessió abans de jugar dissabte a les 18 h davant l'SG Flensburg.

Un cop finalitzat l’entrenament, Arpad Sterbik i Cedric Sorhaindo s’han dirigit al centre de Colònia per realitzar una signatura d’autògrafs amb un dels espònsors de la competició. A la vegada, el porter Mickaël Robin ha assistit al torneig benèfic de golf que organitzava l’EHF.

Trobada amb el mitjans

L’equip s’ha citat per dinar a les 14 h i, un cop finalitzat l’àpat, cinc jugadors del Barça d’handbol i Xavi Pascual han participat en la trobada amb els mitjans informatius que organitza la Champions.

Rutenka, Karabatic, Entrerríos, Tomás i Noddesbo han acompanyat Pascual en l’atenció als mitjans. La trobada amb la premsa s’ha desenvolupat a l’hotel de l’equip i per espai de trenta minuts.

Tarda extensa

A les 18.30 h Víctor Tomás participava en el Google Hangout que s’ha organitzat amb motiu de la Final Four, i a les 19.10 h l’equip saludava els assitents a l’Opening Party de la VELUX EHF FINAL FOUR.

A les 20 h, i per espai de 30 minuts, torn per signar autògrafs i fer-se fotografies amb els assistents a la festa inaugural. Un cop finalitzat aquest acte l’equip torna a l’hotel per sopar, descansar i preparar la cita de dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut