El futbol sala formatiu busca ser campió quatre vegades

El futbol sala formatiu busca ser campió quatre vegades

El Juvenil a la Copa d’Espanya i el Cadet, l’Infantil i l’Aleví a la Copa Catalunya volen ser campions

Pot ser un gran cap de setmana per als conjunts de formació del futbol sala culer. Quatre equips busquen proclamar-se campions de l’últim títol de la temporada.

El Juvenil juga la Final a Quatre de la Copa d’Espanya a Pinseque (Saragossa). Dissabte es veurà les cares amb l’AD Maristas UPV a les 17 h al Pavelló Poliesportiu de Pinseque. En cas de guanyar, jugaria la final diumenge a partir de les 11 h amb el guanyador de l’altra semifinal, que és el matx entre la UD Las Rozas Boadilla i l’Azkar Lugo. El bon record dels quarts de final, en què es van desfer de l’Aljucer ElPozo per 3-1, serà la millor manera de preparar la Final a Quatre.

Per la seva banda, el Cadet jugarà la final de la Copa Catalunya davant de l’Acció Sant Martí diumenge a les 13.30 h al Pavelló Andrei Xèpkin de Sant Feliu de Llobregat. Una mica abans, a les 10 del matí, l’Infantil mirarà de proclamar-se campió de la mateixa competició davant del Futsal Mataró.

A la mateixa pista, però dissabte, l’equip Aleví culer lluitarà pel mateix repte que els seus companys: aixecar la Copa Catalunya, enfront del Club Manresa FS a partir de les 10 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut