Les vacances culers del Barça Alusport (i 2)

Les vacances culers del Barça Alusport (i 2)

Eivissa, Menorca, Eurodisney i Sicília són algunes de les destinacions triades pels membres del Barça Alusport per passar les seves vacances

Aquesta és la segona part de les vacances dels membres del FC Barcelona Alusport.

Sergio Lozano:

El millor jugador del món del 2013 farà un creuer pel Mediterrani amb la seva parella i després tornarà a terres madrilenyes, on s’estarà la major part de l’estiu. Com el seu company Lin, no descarta fer alguna escapada a l’últim moment, però el que desitja Lozano és poder descansar i recuperar forces després d’una temporada que ha estat llarga per a tots.

Saad:

El brasiler repartirà les seves vacances entre Castelldefels, localitat on resideix, i Eivissa, on ell i la seva família volen passar uns dies de descans i desconnexió. Ja han estat altres vegades a terres eivissenques i aquest estiu han decidit tornar-hi a passar uns dies de tranquil·litat.

Wilde:

El pivot culer, que va renovar el seu contracte amb el Barça Alusport ara fa unes setmanes, viatjarà fins a la seva ciutat natal al Brasil, on passarà totes les seves vacances amb la seva família. Wilde i la seva dona van tenir bessons l’agost passat i ara aprofitaran el moment perquè les dues famílies respectives puguin conèixer els dos bessons del golejador blaugrana.

Rafa Usín:

La recent incorporació al Barça Alusport per a les properes tres temporades dividirà el seu temps entre Navarra, terra de la seva parella, i Madrid, ciutat de la qual és originari el flamant jugador culer. A més, disposarà de molt temps per poder gaudir de la seva filla Jimena, de deu mesos.

Paco Sedano:

El porter culer té decidit on passarà els seus dies de vacances. Va comprometre’s amb la seva filla Paula, de set anys, que aquest estiu anirien a conèixer Mickey Mouse a Eurodisney. A més de conèixer els personatges de Walt Diney a París, Sedano descansarà a Móstoles i passarà temps amb la seva família a la població madrilenya.

Marc Carmona:

El tècnic culer és fidel a l’illa de Menorca. Des de fa molts anys, la seva família i ell passen els dies de descans a Menorca, on l’entrenador es relaxa en una illa que li dóna especialment aquesta tranquil·litat. Els passejos en barca són un dels passatemps de Carmona durant les vacances de l’estiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut