Messi lidera el triomf de l’Argentina (2-1)

Un gol de l’astre argentí en el min 64, clau per sumar els tres primers punts dels de Sabella en el Mundial 2014 Mascherano, també titular, ha disputat els 90 minuts jugant com a mig centre

Debut amb victòria de l’Argentina de Messi i Mascherano a Maracanà contra Bòsnia i Hercegovina (2-1). Els homes d’Alejandro Sabella han estat superiors a la selecció balcànica gràcies a les dianes de Kolasinac en pròpia porta (2’) i al gran gol de Leo Messi (64’). En el tram final, Ibisevic, ha posat la por al cos amb el 2-1 al 85’, però els tres punts han estat per a l’Argentina.

L’1-0 de l’Argentina ha estat obra del bosnià Kolasinac en pròpia porta. I és que una centrada enverinada de Messi, rematada per Rojo, ha estat desviada dins de la porteria de Begovic. Des d’aleshores i fins al descans, el partit no ha tingut gaire història i d’ocasions, ben poques.

Més Messi

A la represa, l’entrada de Gago i Higuaín ha revifat el joc 'albiceleste' i l’arribada a la porteria visitant ha estat un fet. Messi, que ha entrat més en joc, ha det dues bones passades a Agüero que les ha pogut convertir en gol. Aleshores, al minut 65, una gran jugada de Messi, que ha combinat amb Higuaín i després ha superat diversos defenses, ha suposat el 2-0 de la tranquil·litat.

Des d’aleshores i fins al final del partit, els de Sabella han creat molt futbol i han gaudit de bones oportunitats per ampliar el marcador, però al minut 85, Ibisevic, ha aprofitat una de les poques ocasions de Bòsnia i ha fet el 2-1, resultat amb el qual s’ha arribat al final del partit.