Agilitat i experiència del capità de Xile

Agilitat i experiència del capità de Xile

Claudio Bravo ha disputat les últimes vuit temporades a les files de la Reial Societat i capitaneja la selecció del seu país

Claudio Andrés Bravo Muñoz (Viluco, regió metropolitana de Santiago de Xile, 13 d'abril del 1983) és un porter contrastat a la Lliga i en l’àmbit internacional. És tota una institució a la Reial Societat i a Xile. Format a les categories inferiors del Colo-Colo, el 2002 –amb 19 anys- va debutar al primer equip del conjunt xilè i s’hi va estar fins al 2006, quan va fitxar per la Reial Societat.

Amb 1,85 metres d’alçada, Claudio Bravo és un porter sobri i àgil. Actua amb serenor, fet que transmet tranquil·litat a la defensa. A més, és coneguda la seva seguretat i precisió amb la pilota als peus.

Deixa petjada a la Reial

Durant les vuit temporades que Bravo ha estat a Anoeta ha passat per moments complicats, com el descens del 2007 o la pèrdua de la titularitat la temporada següent, i de molt dolços, com la classificació per a la Lliga de Campions del curs 2012/13 o el trofeu Zamora de la Segona Divisió.

A Sant Sebastià hi va arribar com una promesa i ha marxat com un dels millors porters de la història de la Reial Societat. És el segon estranger amb més partits i el tercer porter amb més compromisos oficials al Club.

Conegut al seu país com a ‘Cóndor Chico’, en honor al cèlebre porter Roberto ‘Cóndor’ Rojas, Claudio Bravo és el capità de la selecció xilena des del 2008, quan va recollir el braçalet de Marcelo Salas. Ara està disputant al Brasil el seu segon Mundial amb La Roja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut