Xavi, primer jugador amb quatre Mundials com a blaugrana

Xavi, primer jugador amb quatre Mundials com a blaugrana

Amb la convocatòria per a la Copa del Món de Brasil, Xavi disputarà el seu quart Mundial Una dada a l’abast de molt pocs futbolistes d’arreu, i que el situa com el primer blaugrana a aconseguir-ho

Corea i Japó 2002, Alemanya 2006, Sud-àfrica 2010 i ara Brasil 2014. Aquests són els quatre Mundials en què haurà pres part Xavi Hernández. El migcampista de Terrassa va entrar a la llista de 23 de Del Bosque, de la qual és un fix des de fa gairebé 15 anys, per a la màxima competició del futbol de seleccions. De moment ja suma 14 partits en aquesta competició.

El primer blaugrana a aconseguir-ho

Aquesta xifra situa Xavi com el primer futbolista de la història que participa en quatre Mundials com a jugador del FC Barcelona. Puyol en va disputar tres (2002, 2006 i 2010) i per a Messi, Fàbregas i Iniesta també serà la tercera participació després d’estar presents en els del 2006 i 2010, tot i que Cesc va participar ens els dos anteriors encara com a jugador de l’Arsenal.

Amb molta participació

La presència de Xavi fins ara en els últims tres Mundials disputats ha estat marcada per la seva alta participació en cadascun d’aquests. En el seu primer Mundial, el de Japó i Corea del 2002, Xavi va jugar en tres dels cinc partits, en el de l’Alemanya del 2006 va jugar els quatre disputats de la selecció espanyola i en el de Sud-àfrica, en què va guanyar el títol, va disputar els set possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut