Jordi Moix explica el Nou Espai Barça a Londres

Jordi Moix explica el Nou Espai Barça a Londres

El directiu responsable de Patrimoni participa a ‘The Stadium Business Summit 2014’

Jordi Moix ha estat protagonista a ‘The Stadium Business Summit 2014’, una conferència anual relacionada amb estadis i pavellons que aquest any s’ha celebrat al Hilton Wembley de Londres. El directiu ha explicat amb detall el projecte del Nou Espai Barça en una exposició que porta per títol ‘Transformant el Camp Nou’.

“En el seu conjunt, serà el projecte esportiu més important d’Europa i del món. Cap altre Club té una joia patrimonial com aquesta, 20 hectàrees al centre d’una gran ciutat on poder construir un projecte com el nostre. Les instal·lacions del Barça quedaran totalment integrades al barri de les Corts i en una ciutat tan atractiva com Barcelona”, ha assegurat Jordi Moix davant una audiència especialitzada i molt interessada a conèixer el projecte Nou Espai Barça.

Moix ha explicat el procés que el Club iniciarà el 2017 i finalitzarà el 2021 per transformar l’actual estadi en un recinte que conservarà l’actual estructura, a excepció de la primera graderia, però que incorporarà totes les prestacions d’un estadi de nova generació. Moix ha explicat en profunditat com es produirà la remodelació del Camp Nou, la construcció del Nou Palau amb capacitat màxima per a 12.000 espectadors, un pavelló annex, una pista de gel, àrees comercials, oficines renovades i 5.000 places d’aparcament subterrani.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut