Femení A - Rayo Vallecano: Arrenquen les semifinals amb avantatge (2-1)

Miriam Diéguez i Alexia Putellas, a la primera part, han estat les golejadores del Barça en un partit molt igualat Un gol de Patricia Mascaro en el segon temps obliga les blaugranes a fer un bon partit a Madrid

El Femení A blaugrana ha arrencat amb bon peu l’anada de semifinals de la Copa de la Reina. Els gols de Míriam i Alexia han permès a les noies de Xavi Llorens endur-se una victòria clau en l’anada de les semifinals de la competició a casa. El 2-1 dóna un petit avantatge a les blaugranes, que saben que hauran de fer un bon paper a Madrid.

Miriam obre la llauna

El Rayo Vallecano ha començat molt valent atacant des dels primers minuts. La primera ocasió de gol l’han tingut al minut 3 per la banda dreta amb un xut de Patricia que Ràfols ha refusat. Les noies de Xavi Llorens han intentat buscar les esquenes de les madrilenyes, que s’han acabat tancant al darrere i han marcat individualment Virginia, clau per a la dinàmica del Barça. La primera ocasió per a les campiones de Lliga l’ha tingut Miriam, però Alícia ha refusat, i Jenni, atenta, no ha arribat per poc a rematar.

El marcador no s’ha obert , tot i la insistència de les noies, fins al minut 35 amb una rematada de volea de Miriam amb la cama dreta, gràcies a una centrada des de la banda esquerra de Melanie. El 2-0 arribava cinc minuts després amb un gol d’Alexia, molt similar a l’anterior. Corredera superava Joyce i centrava per la banda dreta, Alexia arribava per l’esquena i rematava a la porteria del Rayo.

Eliminatòria oberta

A la segona meitat el Barça ha començat dominant. El Rayo Vallecano estava psicològicament molt tocat pels dos gols de la primera part, que han provocat la caiguda de la seva pressió i la falta d’arribada a porteria. Les noies de Xavi Llorens han tingut clares ocasions de veure el tercer en el marcador. La primera l’ha tingut Willy, molt dinàmica a la segona part creant perill per la banda esquerra, que, amb un retall per la banda, ha buscat el segon pal amb una rosca que ha acabat fora.

Les noies de Laura Torvisco no han abaixat els braços en cap moment. Al minut 58 han arribat a porteria aprofitant un error a la defensa blaugrana que Ràfols ha aconseguit aturar. El primer canvi ha estat al Barça: ha entrat Baudet per Willy, i ha ofert frescor en una segona part que començava a estar més igualada. El Rayo escurçava la diferència del marcador al minut 75 amb un control amb el pit de Patricia Mascaro, que rematava a porteria una centrada de Sarai des de mig del camp.

Buscant el tercer

El Barça necessitava un tercer gol per encarrilar l’eliminatòria i col·locar-se a la final de la Copa de la Reina. Xavi Llorens buscava solucions, canviant les seves peces donant pas a Sandra, Garrote i Gemma als últims vint minuts. Les femenines del Rayo i el Barça ho han donat tot fins a l’últim minut, però el Femení A no ha pogut sentenciar les semifinals amb l’anada casa. L’eliminatòria està oberta, queden 90 minuts a Madrid.