El Camerun de Song comença amb derrota (1-0)

El Camerun de Song comença amb derrota (1-0)

Els lleons indomables han estat superats per Mèxic per culpa d’un gol d’Oribe al minut 60

El Camerun d’Alex Song –que ha disputat 79 minuts– ha començat amb mal peu el Mundial. Un gol del mexicà Uribe a la segona meitat condemnaria els lleons indomables.

El segon partit del Mundial del Brasil ha estat capitanejat per dos exblaugranes: Rafa Márquez i Samuel Eto’o. Sota una intensa pluja, el Camerun, força endarrerit fins a encaixar el gol decisiu, ha cedit la iniciativa a Mèxic, que ha tingut problemes per trobar espais i generar ocasions. Això sí, al també exbarcelonista Giovani dos Santos li han anul·lat dos gols aparentment legals per fora de joc (min 10 i min 29). L’incombustible Samuel Eto’o també hi diria la seva amb una rematada al pal (min 21).

Alex Song ha estat molt més centrat en la recuperació i a preservar l’equilibri tàctic en el migcamp que no pas de la creació ofensiva. Ara bé, les accions d’estratègia del Camerun passaven per les seves botes. Precisament, una de les armes més perilloses dels mexicans era el joc aeri. L’altra, sense dubte, era el talent de Dos Santos. A la represa ha habilitat Peralta amb una excel·lent passada, però el porter Itandje ha guanyat la partida al davanter asteca.

A la segona part el partit s’ha desgovernat i hi ha seguit havent poques, però clares, oportunitats. Com una falta llançada per Assou Ekotto desviada per la tanca i que ha estat a punt de sorprendre el porter Ochoa (min 58). Tot seguit, un oportunista Peralta marcava l’únic gol del partit. El Camerun intentaria reaccionar amb un futbol anàrquic i més ambiciós. Així, el seleccionador Volker Finke substituiria Song pel davanter Pierre Webo en busca d’un empat que no arribaria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut