La Miss Món Megan Young és del Barça

La Miss Món Megan Young és del Barça

La jove filipina, guanyadora del concurs de bellesa del 2013, no dubta a expressar la seva fidelitat als colors blaugrana

El FC Barcelona té una gran seguidora dins del món de la bellesa. I no és una altra que Megan Young, la guanyadora del certamen de Miss Món del 2013. La jove filipina, present a la gala de cloenda de la convenció CineEuropa –en què el FC Barcelona va ser premiat amb el Variety Humanitarian Award del 2013 per la seva tasca humanitària envers l’educació dels infants–, va fotografiar-se orgullosa amb una samarreta blaugrana que va rebre de mans del president Josep Maria Bartomeu.

Megan Young, en declaracions a Barça TV, va expressar el seu agraïment envers “aquest regal tan especial”, ja que va assegurar ser una fidel seguidora de l’equip. “Des de la darrera Copa del Món, tinc molts amics del Barça que em fan mirar partits i m’expliquen coses sobre futbol. És molt bo aprendre amb aquest gran equip i ara tots els donem suport”.

L’actual Miss Món es va mostrar molt emocionada pel regal rebut, ja que “sempre havia planejat tenir una samarreta del Barça”. Ara, doncs, ja podrà animar els de Luis Enrique vestida de blaugrana. “Els meus amics i tots els fans del Barcelona a Filipines em tindran enveja”, va assegurar en un to distès.

La representant de Filipines va ser coronada a Bali, en un acte en què van participar un total de 127 països. D’aquesta manera, Young va donar al seu país una corona d’aquest certamen per primera vegada a la història. Ara, ja amb la seva samarreta blaugrana a la maleta, només li queda trepitjar per primera vegada el Camp Nou. Encara no ho ha fet però té clar que “quan torni a Barcelona i el Barça jugui de local, vindré amb els meus amics a veure algun partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut