El Còrdova, nou equip de Primera Divisió 42 anys després

El Còrdova, nou equip de Primera Divisió 42 anys després

El conjunt que entrena Chapi Ferrer ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria després de superar el Las Palmas en l'última eliminatòria L’equip andalús torna a Primera 42 anys després

El Còrdova CF, que entrena l’exblaugrana Albert ‘Chapi’ Ferrer, és nou equip de Primera Divisió. L’equip andalús s’uneix al Deportivo de la Corunya i a l’Eibar i la temporada 2014/15 visitarà el Camp Nou 42 anys després de l’últim cop. I és que des la temporada 1971/72 que el Còrdova no jugava a la màxima categoria del futbol estatal.

L’últim cop, a la Copa del Rei

La darrera vegada que el Barça i el Còrdova es van enfrontar va ser als vuitens de final de la Copa del Rei de la temporada 2012/13. El Barça va vèncer al Nuevo Arcángel per 0-2 en el partit d'anada i a la tornada per 5-0 al Camp Nou.

Pel que fa al global dels enfrontaments, el Barça ha guanyat 15 dels 20 partits disputats i, al Camp Nou, el conjunt andalús mai ha puntuat en els deu partits que ha disputat.

Pel que fa a la Lliga, l’últim partit en el qual es van veure les cares va ser un 1-0 a favor del Còrdova l’any 1972, i aquella derrota va ser clau en les aspiracions del Barça per guanyar la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut