Ivan Rakitic serà presentat dimarts com a nou jugador del FC Barcelona

Ivan Rakitic serà presentat dimarts com a nou jugador del FC Barcelona

Signarà el seu nou contracte i serà presentat a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs Un dia abans, dilluns, el jugador es farà la tradicional fotografia a les oficines del Club

La setmana vinent Ivan Rakitic ja serà oficialment jugador del FC Barcelona. Un cop finalitzada la seva participació al Mundial del Brasil, després que la selecció de Croàcia hagi estat eliminada a la fase de grups, el migcampista viatjarà a Barcelona per ser presentat com a nou jugador del primer equip del Barça.

Dilluns, a les 18 hores, Rakitic es farà la tradicional sessió fotogràfica a la porta de les oficines del Club. El dia següent, dimarts, el jugador viurà una jornada intensa. A les 9 del matí es realitzarà les proves mèdiques al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A les 11.15 hores, signarà contracte a la Llotja del Camp Nou i a les 12 hores trepitjarà per primer cop la gespa del Camp Nou com a jugador del FC Barcelona. El seu primer dia com a blaugrana finalitzarà amb un acte de presentació i roda de premsa a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs, que començarà a les 12.45 hores. Es podrà seguir en directe per Barça TV i a través de ‘streaming’ al lloc web del FC Barcelona.

El dilluns 16 de juny es va anunciar l’acord per a la incorporació d’Ivan Rakitic com a nou jugador del FC Barcelona per a les cinc pròximes temporades.

Dilluns 30 de juny

  • A les 18 hores, sessió fotogràfica a la porta de les oficines del Club.

Dimarts 1 de juliol

 

  • A les 9 hores, proves mèdiques al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
  • A les 11.15 hores, signatura del seu contracte a la Llotja del Camp Nou.
  • A les 12 hores, sessió fotogràfica a la gespa del Camp Nou, exclusiva per als mitjans informatius.
  • A les 12.45 hores, acte de presentació i roda de premsa a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs (en directe per Barça TV i ‘streaming’ a www.fcbarcelona.cat).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut