Les cinc joies de la temporada del planter

Les cinc joies de la temporada del planter

El futbol formatiu del Barça ha tancat un curs històric que culmina amb el recull dels cinc millors gols Munir, amb doble presència, Carlos Blanco (Juvenil B), Gabi Martínez (Aleví D) i Marc Pelaz (Aleví C) són els protagonistes del Top 5

La Masia segueix donant uns resultats excel·lents i alhora ben visibles. El futbol formatiu del Barça ha tancat recentment una temporada històrica de títols i èxits, i el recull dels cinc millors gols n’és una bona mostra. El Top 5 de les millors dianes de la temporada exemplifica el nivell del futbol que han exhibit els equips de la base blaugrana. Munir el Haddadi està a la llista per partida doble. En el cinquè lloc hi ha el seu gol amb el Barça B contra el Girona al Miniestadi, i també encapçala la llista amb l’espectacular diana amb el Juvenil A a la final de la UEFA Youth League davant el Benfica.

Entre el primer i el cinquè gol, Carlos Blanco, del Juvenil B, ocupa el segon lloc amb un potent xut llunyà contra el Cornellà; Gabi Martínez, de l’Aleví D, és el tercer amb un cop de taló impressionant; i Marc Pelaz, de l’Aleví C, tanca aquest recull en el quart lloc amb una jugada personal pròpia dels millors jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut