Paco Sedano, millor porter de la Lliga

Paco Sedano, millor porter de la Lliga

El madrileny ha estat escollit pels entrenadors de l'LNFS per davant de Rafa (ElPozo Múrcia) i de Jesús Herrero (Inter Movistar)

Aquest divendres s’han conegut els premis que atorga la Lliga Nacional de Futbol Sala al final de cada temporada, amb un nom propi del Barça Alusport. I és que Paco Sedano ha estat escollit com a millor porter de la competició. Els premis es donen a partir de les votacions dels entrenadors de la Lliga, i Paco Sedano competia amb Rafa (ElPozo Múrcia) i Jesús Herrero (Inter Movistar).

No és el primer cop que Paco Sedano rep aquest guardó. Ja va ser escollit millor porter de la competició la temporada 2012/13. En aquest cas, però, cal tenir en compte que el Barça Alusport va caure eliminat a les semifinals de Lliga. Els seus dos competidors per al guardó, a més, van disputar la final, que va acabar guanyant l'Inter Movistar.

En la resta de categories dels premis destaca el protagonisme de l’Inter Movistar, campió de la Lliga. El guardó a millor jugador ha estat per a Ricardinho, del conjunt madrileny. El millor cinc inicial el componen: Paco Sedano (Barça), Ortiz (Inter Movistar), Ricardinho (Inter Movistar) i Dani Salgado (Marfil Santa Coloma). El davanter català, a més, ha estat el màxim golejador de la competició amb 34 gols. Per la seva banda, Adolfo (Marfil Santa Coloma) ha estat nomenat ‘Jugador Revelació’, i Jesús Velasco, ‘Millor Entrenador’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut