Un diumenge especial per al moviment

Un diumenge especial per al moviment

El dia 17 d’agost concentrarà el gruix d’activitat a les instal•lacions del Club

El proper 17 d’agost es concentrarà gran part de les activitats de la XXXVII Trobada Mundial de Penyes, que tindrà lloc, un any més, a les instal·lacions del FC Barcelona. A les 11 h obrirà portes per segon dia el recinte de la Trobada Mundial, a l’esplanada de l’Auditori 1899, i aplegarà moltes activitats i actuacions exclusives per a socis i penyistes que s’allargaran fins al vespre.

Per als amants de l’esport de base, als camps annexos al Miniestadi se celebrarà la segona jornada del IX Torneig de Futbol 7 de Penyes. Al matí tindran lloc les eliminatòries que duran els equips de les penyes a la gran final de la tarda.

Torneig de Cartes i sopar popular

A la tarda es disputarà el ja tradicional Torneig de Cartes de Penyes, que arriba a la seva tercera edició amb gran èxit de participació. A les 16 h començarà la competició, a la qual us podeu inscriure a través del formulari, per la qual cosa l’acreditació començarà aproximadament una hora abans de l’inici.

El cost d’inscripció per al torneig de cartes és de 10 € per persona i inclou, també, el sopar popular que es durà a terme a l’aire lliure a partir de les 21.15 h. Qui vulgui també es pot inscriure al sopar sense necessitat de participar en el torneig de cartes, per poder gaudir d’una nit d’estiu a la fresca, en bona companyia. Una vetllada que serà amenitzada amb actuacions de tot tipus.

Inscripcions

No us podeu perdre una Trobada Mundial que finalitzarà l’endemà, dilluns, amb la presentació del primer equip del FC Barcelona. Un nou projecte, noves cares, però amb la mateixa il·lusió de molts èxits barcelonistes!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut