Josep Maria Bartomeu, present en l’adéu a Alfredo Di Stéfano

Josep Maria Bartomeu, present en l’adéu a Alfredo Di Stéfano

Una comitiva del FC Barcelona encapçalada pel president ha visitat aquest dimarts la capella ardent de l’exfutbolista, situada a l’estadi Santiago Bernabéu

Una comitiva del FC Barcelona encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu s’ha desplaçat aquest dimarts a Madrid per visitar la capella ardent d’Alfredo di Stéfano, situada a la Llotja d’Honor del Santiago Bernabéu. D’aquesta manera, el FC Barcelona ha dit l’últim adéu a l’exjugador argentí i president d’honor del Reial Madrid i ha mostrat el seu condol a la família de Di Stéfano, a Florentino Pérez i a tot el club madridista.

Bartomeu ha estat acompanyat d’una àmplia representació blaugrana: el vicepresident Carles Vilarrubí, la directiva Susana Monje, l’assessor de la Junta i exjugador del Barça Josep Maria Fusté, i el director de Relacions Institucionals Esportives Albert Soler també han viatjat a Madrid.

El president del FC Barcelona ha atès els mitjans del Reial Madrid per expressar públicament el condol a la família d'Alfredo di Stéfano i a tot el madridisme. "Tot i la rivalitat entre clubs, quan passa una cosa així s'ha de pensar en les persones i en l'esport", ha comentat Josep Maria Bartomeu.

La seva manera de jugar va canviar la manera de veure el futbol. Moltes coses que ara passen són herència de Don Alfredo

Sobre la personalitat de Di Stéfano, Bartomeu ha afirmat: "La seva figura és universal, i més enllà del futbol ha representat molt". Ha afegit, a més: "És un dels homes de futbol més grans que han existit". Per acabar, ha lloat la figura del Di Stéfano jugador: "La seva manera de jugar va canviar la manera de veure el futbol. Moltes coses que ara passen són herència de Don Alfredo".

Alfredo di Stéfano va morir aquest passat dilluns als 88 anys a causa d’una aturada cardíaca. L’argentí va jugar al Reial Madrid entre el 1953 i el 1964 i és un dels grans jugadors destacats de la història del futbol.

La capella ardent ha estat instal·lada aquest dimarts a la Llotja d’Honor del Santiago Bernabéu i ha rebut la visita de moltes personalitats del món de l’esport. A banda de jugadors, directius i aficionats del Reial Madrid, altres exjugadors, periodistes i aficionats de l’esport en general han coincidit per dir l’últim adéu a Di Stéfano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut