Gran acollida del Camp Nou Lounge durant les nits

Gran acollida del Camp Nou Lounge durant les nits

Aquest espai gastronòmic amb vistes exclusives al Camp Nou registra gairebé ple complet durant les seves nits d’estrena, divendres i dissabte passat

Els torns nocturns de la Camp Nou Lounge, estrenats la setmana passada, han estat un èxit de públic. L’espai que permet gaudir d’una oferta gastronòmica de qualitat amb vistes privilegiades de l’Estadi va omplir totes les taules del segon torn de divendres i dels dos torns de dissabte i ja l’han gaudit unes 300 persones.

Pel que es va poder veure aquests dos dies, l’atractiu de l’experiència va més enllà de l’excel·lent oferta culinària, ja que les panoràmiques de l’Estadi completament buit a la nit, a més d’inèdites, són espectaculars. Per aquest motiu la gran majoria dels visitants no van deixar passar l’oportunitat de fer-se fotografies en aquest marc privilegiat amb els seus acompanyants.

Reserva imprescindible

Aquesta exitosa nova oferta nocturna, que no s’integra al Camp Nou Experience, és oberta a tothom i per gaudir-la només cal fer una reserva omplint aquest formulari.

L’oferta gastronòmica consta d’una selecció de productes de vermuteria, tapes calentes, plats a la planxa, postres i una gran varietat d’especialitats de cerveses Damm. També s’ofereix un menú especial de degustació amb maridatge de cerveses.

Els visitants, que també tenen aparcament gratuït entrant per l’accés 14, poden gaudir d’aquest espai per sopar i també prendre algun còctel, entre les 20 i les 23.30 hores. El socis del FC Barcelona diposen d’un 10% de descompte en exclusiva.

L’espai, que està degudament habilitat amb una il·luminació i música ambient especial, ofereix sopars en dos torns d’horaris diferents, les 20 i les 22 hores. L’entrada al Camp Nou Lounge es fa per la porta 15 de l’Estadi.

Proposta nova d’aquest estiu

L’oferta gastronòmica és similar a la del dia, amb una selecció de productes de vermuteria, tapes calentes, plats a la planxa, postres i una gran varietat d’especialitats de cerveses Damm. També s’ofereix un menú especial de degustació amb maridatge de cerveses que està tenint molta acceptació entre el públic.

Recordem que el Camp Nou Lounge, ubicat a la primera graderia de Tribuna de l’Estadi, s’emmarca dintre de les novetats que el FC Barcelona ha preparat perquè totes les persones que visitin el Club aquest estiu puguin tenir una experiència d’oci i restauració amb una selecta oferta de begudes i menjars en un marc incomparable.

[[BOTOVERMELL::RESERVA++AQUÍ::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formlounge.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut