Susana Monje, nomenada directiva responsable de l'handbol

Susana Monje, nomenada directiva responsable de l'handbol

El nomenament s’ha produït a la reunió de la Junta Directiva d’aquesta tarda, que també ha aprovat nous acords comercials i l’alta de 10 noves penyes

Susana Monje, tresorera de la Junta Directiva, ha estat nomenada directiva responsable de la secció d’handbol. El nomenament s’ha produït en el transcurs de la reunió ordinària de la Junta Directiva celebrada aquesta tarda a les oficines del Club.

Quant a l’Àrea comercial, la Junta Directiva ha acordat la incorporació d’Advan, empresa productora de telèfons mòbils i tablets, com a nou patrocinador regional del Club a l’àrea d’Indonèsia, amb contracte per als pròxims dos anys.

També s’ha aprovat la renovació per als pròxims dos anys de Llet Nostra, empresa patrocinadora de la secció d’handbol.

Finalment s’ha aprovat l’alta oficial de 10 noves penyes barcelonistes, cinc de les quals pertanyen a l’anomenat Àmbit Món: a Strumica (Macedònia), a Sofia (Bulgària), a Wolfsburg (Alemanya), a Asunción (Paraguai) i a Cali (Colòmbia). Les cinc restants són la Penya Blaugrana Sant Jordi de Castelló, la Penya Barcelonista Sang Culé de Xeraco (València), la Penya Blaugrana La Pulga de Castelldefels i la Penya Barcelonista Jordi Alba i la Penya Gastronòmica Barça, de la ciutat de Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut